Forgalmi vizsga?
Többek véleményére lennék kíváncsi honnan tudom-tudhatom hogy a forgalmi vizsgán átmegyek kíváncsi lennék hogy ti amikor vizsgáztatok mit gondoltatok.Válaszokat előre is kösz!
Majd az oktató mondja ezzel kíméljetek :D
Igen B-kat -ból fogok vizsgázni azt nem mondom hogy nem sokára mert még van pár órám amit le kell vezetni de abban egyet értek hogy forgalomba kicsit nyugodtabb vagyok mint a rutin pályán nem tudom miért :D
Sajnálatos dolog ami veled történ ,igen erről sajnos én is hallottam de ez van szégyen,gyalázat.Am Budapesten vagyok én is a padlógáz autós iskolánál a DunaPlazánál.
jobbkezes utcák! nekem ez a halálom. buktam már miatta kétszer.
ha van tábla, akkor aszerint cselekszem, viszont a jobbkezesnél ugye nincs semmi.
ha betartasz minden szabályt, indexelsz, kettesben kanyarodsz, akkor már nem sok olyan dolog marad amibe bele tud kötni.
ha útközben leállít, akkor ugye tuti bukó, de vigyázz, h a végéig mindent szabályosan csinálj, mert az utolsó percben is összejöhet a 10. hibapont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!