Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga?

Forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés

Többek véleményére lennék kíváncsi honnan tudom-tudhatom hogy a forgalmi vizsgán átmegyek kíváncsi lennék hogy ti amikor vizsgáztatok mit gondoltatok.Válaszokat előre is kösz!

Majd az oktató mondja ezzel kíméljetek :D

2012. ápr. 30. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ezen a héten pénteken vizsgáztam forgalomba (motorból) és a vizsgabiztos mikor a papírjait igazgatta megláttam azt a lapot amin rajta volt neki az aznapi vizsgázók. Láttam hogy felváltva megbuktatta a vizsgázókat, tehát megbukott, átengedte, megbukott, átengedte és így tovább. A nevemet láttam is és néztem h az előttem levőt átengedte, na mondom akkor ez tuti bukta. Persze jól sejtettem, hogy megfog húzni. Ez Budapesten történt. Nem tudom h te hol vizsgázol de azt tudom h ami itt megy Pesten az elég szánalmas :D Nem írtad h milyen kategóriából vizsgázol, de gondolom "B"-ből. Én amikor mentem kint a KRESZ-re próbáltam oda figyelni meg arra, h ne csesszek el semmit... :D de ha már kint vagy forgalomba akkor már nem izgulsz annyira, vagyis én akkor már annyira nem fostam.
2012. ápr. 30. 09:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen B-kat -ból fogok vizsgázni azt nem mondom hogy nem sokára mert még van pár órám amit le kell vezetni de abban egyet értek hogy forgalomba kicsit nyugodtabb vagyok mint a rutin pályán nem tudom miért :D

Sajnálatos dolog ami veled történ ,igen erről sajnos én is hallottam de ez van szégyen,gyalázat.Am Budapesten vagyok én is a padlógáz autós iskolánál a DunaPlazánál.

2012. ápr. 30. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Na igen akkor jól sejtettem :) Gondolom forgalom azért más mert ott azért több mindenre kell figyelni és eltereli az ember figyelmét az izgalomról :D Én is a Duna plázához járok :D
2012. ápr. 30. 10:14
 4/5 anonim ***** válasza:

jobbkezes utcák! nekem ez a halálom. buktam már miatta kétszer.

ha van tábla, akkor aszerint cselekszem, viszont a jobbkezesnél ugye nincs semmi.

ha betartasz minden szabályt, indexelsz, kettesben kanyarodsz, akkor már nem sok olyan dolog marad amibe bele tud kötni.

ha útközben leállít, akkor ugye tuti bukó, de vigyázz, h a végéig mindent szabályosan csinálj, mert az utolsó percben is összejöhet a 10. hibapont.

2012. ápr. 30. 11:07
 5/5 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat
2012. ápr. 30. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!