Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
BMW 316i Compactom van, és az lenne a problémám hogy ma este átmentünk a szomszéd 10km re lévő városba, leálltunk a parkolóba zenét hallgattunk és alapjáraton hagytam menni a kocsit hogy az akkumlátort ne szívja le a nagy erősítő meg a mélyláda...és egy 20perc után amit sosem csinált amióta meg van, elkezdett füst kiömleni a motorháztető felől, gondolom a hűtővíz...és amikor arrébb parkoltam alatta ki volt folyva valami nagy tócsa nem tudom ez mi a fene lehetett de eléggé meg ijedtem.Vártunk egy jó órát aztán haza jöttünk, ismét elkezdett füstölni, megnéztem a víz szintet kb az alján volt utántöltöttem és vártam jó fél órát, aztán a hőmérő visszaállt középre de amikor hazajöttem ez kb 500méteres szakasz ismét elkezdett felfelé menni és füstölni.Mi lehet a probléma?A füst nem a hűtővíz töltőtartályától jött hanem egészen fentről a motorháztető jobb felső sarkánál kb...valaki értelmes választ ha tud megköszönném...
2012. ápr. 30. 00:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hagyd már a hülye kifejezéseidet, előbb magyarul tanulj meg utána jöhet az angol...na szia.
2012. máj. 1. 00:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Tovább folytatod, azt kell, hogy mondjam. Nem tartom valószínűnek, hogy bármelyik nyelvet jobban beszéled/írod, mint én.
2012. máj. 2. 00:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát most sajnos nem írom azt hogy "fogadjunk" mert úgy is buknál.De hanyagoljuk a témát légy szíves.Azért köszi a lelkes hozzászólásaidat a témához.
2012. máj. 2. 00:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Hmm...szájkarate! Ez már tetszik.
2012. máj. 2. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!