Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » ÜLtetés probléma?

ÜLtetés probléma?

Figyelt kérdés
helló, az lenne a gondom, hogy vettem az autóhoz állítható magasságú futóművet, felraktam minden rendben volt de egy 3 nap után elkezdett nyikorgó/kehegő hangot kiadni főként előről( hátul teljesen rendben van), de azon kívül vezetni ugyanolyan semmi más baja nincs csak az a hang, valaki nem tudja véletlenül hogy ez miért van, és hogy mit lehet tenni ellene? ( a szilentek nincsenek fél évesek és jó állapotban van úgyhogy nem ők azok)

2012. ápr. 24. 17:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondolom sportfutóművet vettél.

Akkor viszont esélyes hogy a szilentek nyikorognak. Ugyanis sportfutóműhöz a minimum az hogy sportszilenteket is veszünk (jóval keményebb mint a sima), meg azért ott még elég sok mindent ki kell cserélni hogy normális sportfutómű legyen.

Csak megsúgom hogy az én kocsim alá ami gyárilag sportfutóműves, kb 300.000 ft volt mindenestől együtt, és 2000-ás évjáratú. De ebbe már a toronymerevítőtől kezdve a Koni gátlókon át minden benne volt. Ráadásul ez még okosba lett megoldva.

2012. ápr. 24. 17:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Sok ismerősömnek van ültetett autója de az állítható futóműn kívül mást nem cseréltek évek óta így járnak és semmi gáz nincs a kocsival...
2012. ápr. 24. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!