Eredetiségvizsga? Helytelen forgalmi? átírás?
Nagy problémában vagyok:
Vásároltam egy autót és figyelmetlenségem végett mint később kiderült az autó színe nem egyezik a forgalmiban lévő színnel! Az autó fekete,miközben a forgalmiban és a törzskönyvben szürke szerepel!
Most lesz átírva az autó és gondoltam ha már ilyenkor új forgalmit és törzskönyvet kell "vegyek" (kiváltani) akkor megkérem őket hogy a szín-t is írják át,ne kelljen újra kiváltanom a forgalmit és a t.könyvet!
Viszont valaki említett hogy bajban vagyok ezzel:
Átíráskor KÖTELEZŐ az eredetiségvizsga,de viszont a jelenlegi problémával nem kap az autó eredetiségvizsgát!
Valóban igaz ez a feltételezés? És ha igen mi a megoldás rá? Gondolom csak meg lehet oldani ezt a problémát(Mivel NEM az én hibámból,hanem az eladó "hibájából" van ez a probléma)!
Válaszokat előre is köszönöm!
Simán bevizsgálják.
A színváltozást meg egyszerűen bejelented ráadásul külön pénzbe sem kerül az új forgalmi hiszen a tulajdonosváltás kapcsán amúgy is ki kellene fizesd.
KÖSZÖNÖM a válaszokat!
Maximális KÖSZÖNET! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!