Mostani forgalmi vizsgák?
Én is nemsokára fogok vizsgázni forgalomból Budapesten
Arra lennék kíváncsi ezzel az új szabállyal (ezalatt értem a rutin vizsga elvételét) nehezebb lett a forgalmi vizsga megszerzése?
Olyan emberek hozzászólását várom akik az új törvény alatt tették le a forgalmi vizsgát és persze hogy-hogy zajlott nekik :D
jan 31-vizsgáztam,semi extra ami rutin pályán az forgalomban 9feladat van eből egyik vizsgalapon amit huzol már be lesz jelölve 4 db ilyen feladat, ekkor tudja meg oktatod mere mentek utvonalon.
60perc a vizsga ebből 5perc átveszed 5 perc a végén értékelés ...tehát 50 perc tutti gurulsz .
nekem nem volt rossz bár szarul kezdődőt mert oktatom nem vihetet ki , ekkor le beszélte 1 oktatoval vizsga napon ki visz ,aki persze beteg lett, ekkor jött egy aki elméletit tartota , izgalmas volt indulás előt 5percel jött meg . nem tudtam melyik kocsival megyunk ki, oktatoéval vagy azzal aki jött beugrani :)
lényeg oktatoéval mentunk volt egy durva helyzetem bal kanyar majd 2 sáv lett ami egyik eltér jobbra de továb is halad majd visza tér a másik sávba kanyar után észre vettem ki akartam sorolni ekkor egy taxis kivágot hátam mögul ezerel majd nem koc lett de irány jelző balra és visza hoztam gépet maradtam a felső sávban egynes mentem tovább végén értékeltuk meg dicsértek ugyi voltam és jol reagáltam le mindent higadtan ezért adták meg a jogsit,.
mondták ha ki jöttem volna jobra vagy lámpa után visza jövök jobbra majd utána visza térek ez cik cakozás slalom lényeg mondta akkor el gondolkodot volna de igy totál jo volt....reggel 7.50 első voltam.
grat :D akkor gondolom elsőre átmentél
és Budapesten voltál te is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!