1/12 anonim válasza:
Suzuki Hayabusa (GSX1300R)
Szerintem.
:o)
3/12 anonim válasza:
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi hozzászólóknak:) írjatok még
2012. ápr. 29. 21:37
5/12 anonim válasza:
Normál felhasználásra egy V2-es ,ami lehetöleg nem Ducati (kényszervezérlés miatt ,nehezen szervizelhetö) - pl. Suzuki SV650 egy átlagembernek simán elég. Nyomatékos ,de kezelhetö,a nagy nyomatékú V blokk miatt barátságosan fogyaszt és nem kell örülten pörgetni sem hogy menjen
6/12 anonim válasza:
elég tág a paletta, milyen kategóriában legjobb? Számomra amúgy a gsxr 1000 a mindenkori favorit...
8/12 anonim válasza:
Csatlakozom a Triumph Speed Triple-hez. :) Mondjuk nekem az új lámpás (amelyik nem kerek, bogárszem) jobban tetszik.
9/12 anonim válasza:
Nekem az az új lámpa nem jön be annyira. Ez a két kerek sokkal jobban. Jó, én a dupla körlámpa mániákusan megszállottja vagyok. Nekem nincs csúnya motor amin gyárilag ilyen lámpa van :D
CBR 900, Öreg lég-olajos GSXR-ek, FZR, ZXR-től egészen a Moto Morini Corsaro 1200-ig
Ja és az előző motorom egy TDR volt amin mit ad isten 2 kerek lámpa van :) A mostanin már csak egy nagy kerek :D
10/12 A kérdező kommentje:
A túramotorok közül valami kedvenc?
2012. jún. 14. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!