Milyen az, aki jól vezet?
Figyelt kérdés
Vezethet-e jól egy ember, aki főként hosszútávokat megy, pl.: munkájából kifolyólag? Vagy inkább egy taxis, aki a városban?2012. ápr. 21. 14:03
11/13 anonim válasza:
Az év véleményem az, hogy a városban jellemzően sokkal több dolog történik, ezért az vezet jól, aki a városban is jól tud vezetni. Az autópályán ténleg annyi van amit írtak is előttem, hogy a követési távot nagyon tartani kell, illetve vízes, havas úton inkább kicsit lassan, és foylamatosan figyelni az útra és kocsira.
12/13 anonim válasza:
Jól van na, nem bántani akartalak csak vicces volt!Amúgy én se Magyarországon nőttem fel bár ott születtem, de elég sokat fejlődött a helyesírásom a sok olvasásnak meg emailezésnek.A gép mindig aláhúzza,hogy mit írsz rosszul és egy idő után megjegyzed,hogy mit szokott javítani.
Én írtam,hogy betegséged van vagy valami nyavaja... Gondoltam, hogy valami áll a dolgok hátterében azért is írtam!
Mégegyszer bocsi,ha megbántottalak! az anyukámat helyesen írtad! ;PPPP :D
13/13 anonim válasza:
Nagyon fontos még a felsoroltak mellett, hogy úgy tud dinamikusan közlekedni, hogy közben a fogyasztásra is figyelni tud. Pl. a szememben kapásból nem lehet jó sofőr az, aki végig tapossa a gázt a piros lámpához közeledvén, majd a végén fékez egy nagyot, és 1 másodperc múlva elindul mert addigra zöldre vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!