Már 3 hét telt el és nem jön meg a jogsim, ti igényeltetek mostanában?
Figyelt kérdés
Márc. 28-án voltam bent a 8.kerületi okmányirodában hogy igényeljem első jogsim és még most sem szóltak smsben hogy mehetek érte. Ti igényeltetek mostanában? Mennyi odő volt nektek? A határidő tudom 30nap, de azért nem kellene kihasználni :D2012. ápr. 18. 17:57
1/9 anonim válasza:
Nekem postán küldték, pénteken bementem pénteken jött a posta.
2/9 A kérdező kommentje:
Hány hétre rá?
2012. ápr. 18. 18:01
3/9 anonim válasza:
Nekem 1hónapnál is tovább tartott mire megérkezett, mert elkeveredett a postán és közben elköltöztünk.
Én kaptam papírt amivel vezethetek addig amíg meg nem kapom a jogsimat így nem paráztam. Te nem kaptál?
4/9 A kérdező kommentje:
Kaptam papírt, de csak az vezethet vele akinek már azelőtt volt.. Nekem ez az első.
2012. ápr. 18. 18:03
5/9 anonim válasza:
Én már nem mostanában vizsgáztam de én egy hétfői napon mentem be az okmányirodába és csütörtökön már nálam volt a jogosítvány.
Egyik ismerősöm mostanában kapta meg, neki kb 1 hét volt.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit ülnek rajta, kissé idegesít már. Mondjuk a 8kertől mit várok.. Személyigazolványt nem tudták nekem megcsinálni mert kevés adatot vittem magammal.. 7.be meg megcsinálták.. Nem értem..
2012. ápr. 18. 18:32
8/9 anonim válasza:
még tavaly én egy csütörtöki nap mentem kedden már itthon volt :)
9/9 A kérdező kommentje:
Megjött a mai nap... 3hét + 1nap :D
2012. ápr. 19. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!