Szerintetek 50-ről váltani 500-ra 'nagyon nehéz'?
Hááááát... Furcsa lesz. Egy óvatlan gázfröccstől, amitől a Simsonnak csak a hangja lesz erősebb, egy ötszázassal már az utca végén vagy.
Ha a fizikai adottságaid megvannak - elég erős vagy ahhoz hogy megtartsd pl. közlekedési lámpánál - megpróbálhatod, de a szokatlanul nagy erő nagyon veszélyes szokott lenni.
Szerintem így simán működhet!
Főleg,hogy nem robogóról van szó,hanem Simóról.
Tényleg csak az lesz fura,hogy jóval erősebb gép,meg 3X nehezebb is.Meg fogyasztani is többet fog! ;)
Amúgy tesóm (22 éves ,55 kilós csaj) letette a korlátlan A-t és vett egy Honda CBR600RR-t kapásból.
Tehát mindenképpen meg kell tanulni bánni 1 nagyobb motorral.
27lóerő nem nagy dolog.
Próbáld ki, ha tetszik vedd meg.
Nem lesz nehéz, van rendes 50esen tapasztalatod, plusz az Akorl joginál is van forgalmi vizsga, ott sem Simsonnal fogsz menni, lesz időd megtanulni, az alapok megvannak.
Példának itt vagyok én, 125össel kezdtem, aztán volt 250es, 400as, 650es gépem, /persze közúton ugye csak akkor használtam őket mikor meglett rá a jogsi :) / , Simsonon és 11KW alatti gépen életemben 3-4x ültem, és mégse törtem magam össze azért mert nem tudtam kezelni az erősebb gépet (másért igen, de terepezek, ott meg benne van a pakliban/.
Kell 1000-1500km mire rendesen érzed a nagyobb gépet, addig óvatosnak kell lenni, mert tud meglepetéseket okozni, én is felültem az 46lovas FE450-em után a 750-es Gixerre, baromi jó volt, egészem az első kanyarig, ahol észrevettem hogy épp 115-el megyek, a kanyar meg jó esetben 80as, szóval oda kell figyelni és nem lesz gond, különben meg gyorsan májdonor leszel.
awww. gyönyörű.
Majd ha nagy leszek beszerzek egy hasonlót...
Ha van rá lehetőséged szerintem vedd meg.
Gondolom azt tudod, hogy ez nem arra van, hogy állat módjára a sorok között elszáguldasz, és autópályázol 230al. Ha az az érzés van benned, hogy túrázol, találkozókra jársz, és nem akarsz gyorsabban menni 100nál akkor ez király.
A simson ereje egy nagy nulla.
Én csak egy 50-es robogóra cseréltem le de határozottan jobban megy.
Én a helyedben egy 125-ösre cserélném. Persze 4 üteműre.
Hát ezzel nagyon nem fogsz fejre állni :D Ez nem is arról szól, hogy húzzad neki üveghangig :)
Nem a köbenti számít, hanem a teljesítmény :) Van olyan 650es ami csak 25kw-os ténylegesen.
Nem lesz egyáltalán nagy váltás így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!