Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Debrecenben milyen gyakori a...

Debrecenben milyen gyakori a motorlopás?

Figyelt kérdés
Nem olvastam és nem is hallottam még sehol, hogy nagyon lopnák a motorokat a környéken (autóval is hasonló a helyzet). Van egy nagymotorom és sajnos csak az utcán tudom tartani esténként egy villanyoszlophoz láncolva. Nem tudom, hogy mennyire aggódjak, mert nem szoktam látni sehol az utcán este motort. Ezzel zárnám le egyébként: [link] Plusz egy extra féktárcsazár, és még a hátsó kerékre egy olcsóbb lakat. Persze aki akarja így is elviszi, de máshol nem tudom tartani egyelőre. Köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 18. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha az illetékesek felfedezik, előbb-utóbb el is viszik. Akkus fémvágóval mindent levágnak.

A pár perces könnyű, kicsit izgalmas munkáért szerzett jövedelem pedig csábító.

2012. ápr. 18. 09:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Nemtudom igazából, de én mindenképp keresnék valami ismerősnél, barátnál-bárkinél ahová betudnám rakni. Félnék, hogy egy reggel kinézek az ablakon és hűlt helye a gépnek. Vagy, hogy felvan borítva. Ellophatatlan nincs, de így legalább (valamelyest) megnehezíted a dolgot.

Milyen motorról van szó?

2012. ápr. 18. 19:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Kawasaki er5. De most úgy néz ki lesz neki hely.
2012. ápr. 19. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!