Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Debrecenben megbízható autógáz...

Debrecenben megbízható autógáz beszerelő műhely?

Figyelt kérdés
Illetve 1.1 - es Suzuki Alto-ba, napi 80 km - es közlekedéshez megéri - e beszereltetni?

2012. márc. 9. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem nem.

Amennyiben most kb. 5 litert fogyaszt az autód,a gáz beszerelését követően ez kb 1.5 literrel (pontosabban ennek árával) csökkenne.

Mivel évente kb 20 000 km-t mész,a mai benzinárakon kb félmilliót tankolsz.

Ami harmadával csökkenne viszont a gázszett ára másfél-két év múlva éreztetné ezt a spórolást.

Vagyis két év múlva tankolhatnál 2/3 áron gáz által tehát nem éri meg - azt is megemlítve,hogy az Alto addigra már jó eséllyel nem lesz meg ...

2012. márc. 9. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi csökkenne? Gázból MINDIG többet fogyaszt az autó, 10-20%-al (autótóé és sofőrtől függően). Azért "olcsóbb", mert a gáz literje kb. 230 Ft, míg a benzin majdnem a duplája.
2012. márc. 9. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
napi 80km? akkor simán, szerintem papír munkával együtt kb 220 körül megúszhatod, merre felé laksz debrecenben?
2012. márc. 9. 22:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de egy kicsit ellentmondóak. :(
2012. márc. 13. 09:04
 5/7 anonim válasza:
0%

A szomszédom hivatalos autógáz szerelő. Debrecenben az Arasz utcán található meg, a Budai Nagy Antal utca felől.

Amúgy mi meg fogyasztás csökkentő készülékekkel foglalkozunk. Akár 50%-ot is meg tudsz takarítani!

hydrogenpower.hu@gmail.com

2012. júl. 3. 05:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. Milyen fogyasztáscsökkentő eszközről van szó, ha megkérdezhetem?

Az email címből kiindulva próbáltam honlapot keresni, de nem találtam. :(

2012. júl. 4. 10:36
 7/7 anonim válasza:

Hydrogen generátorról van szó. Ha gázos az autód, akkor abból is tudsz kb 20%-ot megtakarítani. Tehát így féláron tudsz tankolni mint a benzin... hydrogenpower.hu@gmail.com

[link]

[link] index.php?f=5&ua=87372&cpo=1

2012. aug. 26. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!