Melyik autósiskolát válasszam Debrecenben?
Figyelt kérdés
Nekem az Orbán autósiskola elnyerte tetszésemet a részletfizetési lehetőség miatt is,bár félek hogy direkt megbuktatnak vagy plusz órákat vetetnek majd velem. Vélemények róla?2011. dec. 2. 22:54
1/11 anonim válasza:
Én az Automobilnál tanulta, Krammer Lajos volt a gyak. oktatóm, mindenből elsőre átmentem hibátlanul.
2/11 anonim válasza:
Én is az orbánnál tanultam mindenből átmentem elsőre azóta sajnos ritkán vezetek de aki mellettem ült mind azt mondta jól vezetek, nem kapkodok. Bordó Toyota Corolla combi :) tanuló autóm.
3/11 A kérdező kommentje:
orbánnál igaz hogy csak 75000,de a vizsgabiztos tuti hogy meghúz hogy pótórákat vehess,nem így van? félek az orbánhoz menni,sok rossz hírt hallottam már felőle.
2011. dec. 4. 10:51
4/11 anonim válasza:
egyáltalán nem! ja és cakum pakk 110 re azért számolj akármilyen kedvezményed van
5/11 A kérdező kommentje:
ez biztos? :) és nem csalnak?
2011. dec. 4. 17:35
6/11 anonim válasza:
énis orbánnál vizsgáztam átmentem mindenből elsőre és nincsenek rejtett költségek amit mondanak az elején annyi lesz az ára a végén is..tapasztalat
7/11 ritus22 válasza:
Szia!
A legjobb oktató Turi István Debrecen Orbán autósiskola. (H.szoboszló,H.böszörményben is vállal úgy tudom)Egy élmény volt! :)) Tegnap vizsgáztam!
8/11 anonim válasza:
Orbán autósiskola Szathmári László oktatót azoknak ajánlom akik még előtte állnak a jogsi szerzésnek :) Sok sikert.
9/11 anonim válasza:
a Hajdúringhez és kifejezetten Dr Gajdos Zoltán Zsolthoz semmiképpen sem, messziről kerüljétek el!
10/11 Ancsaa25 válasza:
Sziasztok,én Debrecenben a Terjék Autós Iskolát ajánlanám mindenkinek,a Darabos utcán!Kiemelném Kiss Sándort,kiváló forgalmi oktató,jól magyaráz"érthetően"!Vizsgabiztosokal is jóban van"tutti átmész"HA NEM HIBÁZOL NAGYOT!Megéri hozzájuk menni,talán Debrecenbem az egyetlen suli ahol nem akarnak"megkopasztani"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!