Aprilia sr-em van fekvő minarelli blokkos levegős nem értem miért eszik 6 litert 100km-en?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 15:55
1/5 anonim válasza:
A gyári adatok nem minden fojtás eltávolításával születtek, hanem folytással és kb 45KM/H sebességnél, gondolom, neked az SR-ből ki van véve a folytás és a 100 km-t 70-80as sebességgel tetted meg. Mondjuk akkor is kicsit sok, nézz meg nincs-e a szívócső guminyaka elszakadva, és nem-e ott nyomja ki menet közben a benzint. Meg az üzemanyag rendszer is nézd át, nincs-e a benzincső megsérülve valahol, és pucolj egy karburátort is, lehet, hogy poros a levegőszűrő és így benzinnel pótolja a kevés levegőt. Minden lehet, jól megy? füstől? ha igen milyen színű a füst?
2/5 A kérdező kommentje:
Repsol 2t Scooter olajal használom,fojtások szerintem ki vannak véve,rendszeresen taaritom (2hét) a levegőszürőt,karbi moost volt kipucolva,kékesen füstöl.
2012. ápr. 16. 16:13
3/5 A kérdező kommentje:
Amugy igen jol megy 90 a végsebessége tuning mentes blokk én mondjuk ara gyanakszom hogy ráncigálm a gázt vagyis jatszom vele nem eggyenletes huzom.
2012. ápr. 16. 16:14
4/5 anonim válasza:
Na ez szerintem, azért van mert megy is, és nem 50el mérted le a 100 km-es fogyasztást. És ha teheted a gázt egyenletesen húzzad, mert így a szíjú se kopik annyira, a hírtelen fordulatoktól.
Nem lehet, hogy a 100 km csak rövid távokon jött össze, mert rövid távokon többet is esznek.
Szerintem hosszúba nem fog sokat enni, én is ígyvoltam a robogómmal, hogy max ilyen 10 km-es távokból gyűlt össze a 100, s megevett egy tank benzin 5,5 litert, na mondom itt valami nem jó. Minden leellenőriztem, okés volt, ment is a motor szépen, és csináltam egy hosszabb túrát 55 km oda, s 55 vissza, 110 km-en megevett szűk 4 litert, igaz 90 kiló vagyok, s 60-65el mentem.
5/5 A kérdező kommentje:
Na igen minden nap megyek 10 km de az kb 5x2 km ...Igazad van neked adok neked zöld kezet :D
2012. ápr. 16. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!