Hosszú távra melyiket vennéd? Főként 1 személynek városba 2004-es daewoo matiz jó állapotú 54 ezret futott 650-ért vagy fiat panda 2004 szintén jó állapotú 57-ezret futott 780-ért
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 16:20
11/13 kazsemestor válasza:
12/13 anonim válasza:
Itt fiatal nagy autókat hasonlítanak fiatal kicsikhez. Persze, hogy a nagy autónak előnye van. De itt az előbb öreg nagy vs. új kicsiről volt szó.
13/13 kazsemestor válasza:
Csak arra akartam kilyukadni,hogy a C corsa sem sebezhetetlen.Szerintem a volvo is ugyanúgy széttörte volna,más kérdés,hogy a volvo is jobban sérül.
Egyébként sok bontóban láttam törött matizokat,de egyik sem tűnt vészesnek.
Egyébként úgyis a kérdező dönt,mit szeretne,mit vállal be,mennyit szán rá,stb.
Nagyobb autót is talál,aminek ugyanígy kicsi a fogyasztása.A 10 év körüli kocsiknál ugyanazon márkánál a kategóriák összemosódnak.Pl renault Laguna/megane,a laguna olcsóbb mint a megane...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!