Egy olajcsere meddig tart? Meglehet várni a szervizben?
kb. 35-40 perc.
Ha viszont márkaszervizbe viszed akkor 1 perc alatt megvan. Mivel ott nem cserélik le, csak a számlán szerepel! (Vw szalonban voltam gyakornok)
Én csak olyan helyen cseréltetek olajat, ahol engedik, hogy végignézzem.
10-15 perc alatt megvan az olaj, légszűrő, olajszűrő csere.
Persze így sincs semmi garancia arra, hogy nem valami ülepített fáradtolajat tesznek bele.
Nézz utána milyen olaj kell az autódba, és mennyi.
Vedd meg, és vidd el szervízbe, hogy azt rakják bele.
Igen, elég sokan csinálják, hogy használt olajat raknak bele amit 1000km-s szervíz alkalmával engednek le, vagy ki sem cserélik)
itt egy nagyon jó olajkalkulátor ami megmondja, hogy pontosan milyen olaj kell az adott autóba és mennyi.
"Persze így sincs semmi garancia arra, hogy nem valami ülepített fáradtolajat tesznek bele."
Úgy tudsz biztosra menni, ha te magad veszed meg az olajat és azt önti bele a szerelő a szemed láttára. Unix, bárdi, láng, trost, startauto stb. helyeken be tudod szerezni a belevaló olajat és olajszűrőt is. Forgalmi alapján megmondják, hogy pontosan milyen olajra van szükséged. Én legalábbis így csinálom.
Ha esetleg a nagy faluban laksz, egy jó maszek szerviz: www.muha.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!