Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autórádió vásárlás?

Autórádió vásárlás?

Figyelt kérdés

(Nem tudom, hogy jó kategóriába írom-e)De...:

Szükségem lenne egy autórádióra és hát egy kis segítség kéne, mert nem vagyok nagyon otthon az ilyenekben.

Használtam keresek!!!

Pl.: Hyundai HE-CR460MI<-van ez a fajta (ha ez a neve :)) Valami ilyesmi lehet, de hogy ennél valamivel "jobbat", olyan 15-20-25 körűl( 30 alatt lehet kapni HASZNÁLTAN, de abba PL nemlehet mem.kártyát tenni, na ilyen nem fonots! )

Tehát ha valaki tud valami olyan oldalt linkelni ahol vannak rádiók akkor légyszi linkeljen VAGY ha (az olvasó) Siófok és környékén lakik és tud eladót (jót/jobbat) vagy hasonló :) akkor érdeklődnék utánna!...

2012. ápr. 9. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Én az Eurincs-ben vettem egy sony-t. Eszméletlenűl jól szól. Csak ajánlani tudom. Igaz nem csúcskategóriás, de nekem tetszik és szépen is szól. Most vettem hozzá erősítőt meg mélyládát így meg még jobb.
2012. ápr. 9. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Itt nézz szét, ha használtan akarsz mindenképp: [link] Illetve itt hirdetést is adhatsz fel, hogy kell neked USB, meg akármi bármi bele és max. X ezerig, tuti jelentkezni fognak majd az ajánlatokkal!!
2012. ápr. 9. 20:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat sokat, jó ez az olda!

A Sony-tól ténylag vannak jók és tetszetősek :)

2012. ápr. 10. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!