Szeretnék autót vásárolni, vélemények?
Mindenre van megmondóember. "Suzuki papír, ne vedd", "Olasz szar, nevedd", "Francia elektronikai hulladék, ne vedd", "Német, ne vedd" :DDD
Na szóval egyik ország autóját sem szabad diszkriminálni. Valóban vannak bőven olyan példányok a piacon, amik nincsenek becsülve, szét lettek hajtva. Mondok egy fura dolgot. Pont a legnépszerűbb "szent" gépjárművek vannak a legjobban szarrá hajtva. Ráadásul az áruk a többi "szar"hoz képest 30%-al több. Szóval egy "szar" kevésbé népszerű kiváló állapotú autót kevesebbért kapsz, mint egy "szent" istencsászár német-japán csodát 300ezer VISSZATEKERT kilométerrel. Szóval alaposan nézd körbe a piacot mielőtt döntesz, és ne hamarkodd el, mert úgyis lesz jobb és rosszabb is. Nem fogják elkapkodni előled, ne félj.
Attól függ mit nevezel dinamikus vezetési stílusnak.
De az 1.6os 90LE-e a 850kg-s tömegéhez képest kifejezetten jó arány, megy mint a veszett egér... Főleg ár-érték arányban jó, városba tökéletes.
Szerintem ha más márkát akarnál venni az drágább lenne, mondhatnék most itt honda civic-et, meg esetleg valami fiat-ot (punto, uno, bravo, brava) de szerintem ezek mind kisebb teljesítményűek, ráadásul drágábbak is. Esetleg még renault V, de szerintem ár-érték arányban az is alul marad a swifthez képest. Nézegesd a hasznaltauto.hu-t, és figyeld a teljesítmény/tömeg arányt.
Ha kevés a pénzed, akkor számold bele az autó fenntartási költségeit is, mert az sem kevés ám...
Off:
gyertek a suzuki klubba, várunk sok szeretettel :P
www.swiftklub.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!