125ccm-es gyorsasági motor. Milyet?
már rengeteg helyen megnéztem, sok tesztet elolvastam, ismerősök tanácsát is kértem...egyszerűen nem tudok dönteni.
Honda CBR125-tel "szemezgetek", de még nézegettem az Aprilia RS-t is... Ti melyiket ajánljátok??? (persze nem csak ez a 2 típus jöhet szóba)
Én egy MZ ETZ-t vennék ha vennék. Ezek a 125ös gyorsasági motorok nekem olyan erölködősnek hatnak. Ültem már CBR125ön, nem rossz, De max 95km/h-val megy, nem is egy bivalyt kell elképzelni. 125-ben nincs is.
125-ben inkább válassz olyan motort, ami kényelmes, keveset fogyaszt, és jól néz ki.
Tetszik nekem nagyon az ETZ, mert chopperes, és nagyon jó vezetni. Nekem jobban bejött, Volt NSR125-öm, pedig az sem volt gyenge.
Ha az ETZ neked mégsem tetszik akkor nézz rá az NSR-re. 2ütemű, powerszelepes. Ezzel már megérzed ha kinyit, nem úgy mint a CBR-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!