Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek egy 1000es gyorsas...

Szerintetek egy 1000es gyorsasági motor egyenlő a halállal egy tapasztalatlan motoros számára?

Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 19:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha van esze, és nem kezdi el tövig húzna a gázt, akkor nem.
2011. nov. 19. 19:43
 2/17 anonim ***** válasza:

Nem. Ha normálisan megy vele az illető.

Biciklivel is lehet olyat esni, hogy bele haljon valaki. Mondjuk én (és szerintem a legtöbb ember) nem bírnám ki, hogy ne nézzem meg mit tud a gép..

2011. nov. 19. 19:43
 3/17 anonim ***** válasza:
Hozzá is kell szokni mert nem pite! én pl. mikor egy 600-as hondával vizsgáztam hozzá voltam szokva a 125-ös etézémhez :S és furcsálltam mikor a tarkómon lógott a sisak! azután már bekötöttem rendesen de akkor meg ha nem fogom rendesen a kormányt le visz a szél, na ezután rájöttem hogy ezen feküdni érdemes :D hiába nem voltam még ilyen gépen, de én óvatos vagyok amúgy is mert az etézémmel is estem a vagányságom miatt de tanultam és ez pozitív dolog!
2011. nov. 19. 19:54
 4/17 anonim ***** válasza:

Nem halál, de ha eddig az illetőnek csak kerékpárhoz vagy smkp-hoz volt szerencséje, akkor gyorsan lehet belőle sérülés.

Aki már ült nagymotoron el tudja képzelni mire lehet képes, ott kisebb a kockázat.

2011. nov. 19. 20:02
 5/17 anonim ***** válasza:
egyenlő a halállal
2011. nov. 19. 20:17
 6/17 anonim ***** válasza:
Mint írtál user függő. Haver 125ös MZről ült át 400as gyorsaságira. Neki megjósoltuk, nem hitt nekünk. A 4. héten tk :)
2011. nov. 19. 20:27
 7/17 A kérdező kommentje:
mi az a tk?
2011. nov. 19. 22:29
 8/17 anonim ***** válasza:
TotálKár
2011. nov. 19. 22:50
 9/17 anonim ***** válasza:

Miért lenne egyenlő a halállal? Az kereskedelmi forgalomban kapható motorokat hétköznapi embereknek gyártják. Meg lehet rajta halni? Hogyne! Sőt, a motornak két kereke van, tehát sokkal könnyebben felborul mint egy autó.

A motorozás szerintem fejben dől el. Más kérdés, hogy egy nagy köbcentis motor úgy általában nem ideális kezdetnek.

2011. nov. 19. 23:45
 10/17 anonim ***** válasza:

Azért a nagyköbcentis motorok messze nem átlagembereknek valók.

Az átlagember képességeit meghaladja a 2 mp körüli 0-100-as gyorsulás és a 300 k/h feletti végsebesség.

2011. nov. 20. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!