Szerintetek egy 1000es gyorsasági motor egyenlő a halállal egy tapasztalatlan motoros számára?
Nem. Ha normálisan megy vele az illető.
Biciklivel is lehet olyat esni, hogy bele haljon valaki. Mondjuk én (és szerintem a legtöbb ember) nem bírnám ki, hogy ne nézzem meg mit tud a gép..
Nem halál, de ha eddig az illetőnek csak kerékpárhoz vagy smkp-hoz volt szerencséje, akkor gyorsan lehet belőle sérülés.
Aki már ült nagymotoron el tudja képzelni mire lehet képes, ott kisebb a kockázat.
Miért lenne egyenlő a halállal? Az kereskedelmi forgalomban kapható motorokat hétköznapi embereknek gyártják. Meg lehet rajta halni? Hogyne! Sőt, a motornak két kereke van, tehát sokkal könnyebben felborul mint egy autó.
A motorozás szerintem fejben dől el. Más kérdés, hogy egy nagy köbcentis motor úgy általában nem ideális kezdetnek.
Azért a nagyköbcentis motorok messze nem átlagembereknek valók.
Az átlagember képességeit meghaladja a 2 mp körüli 0-100-as gyorsulás és a 300 k/h feletti végsebesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!