16"-os alufelnire 195/50 R15 méretű gumit érdemes venni?
Ha szeretnél meglepetést okozni a környék összes gumisának, illetve örülnél neki, hogy te lehetsz a műhelybeli sztorizások egyik névtelen hőse ("tudod, az a gyökér, amelyik a 15-ös gumit fel akarta húzni a 16-os felnire" címszó alatt), akkor vehetsz a 16-os felnire 195/50R15-ös gumit.
Amennyiben szeretnéd felszereltetni a gumit a kerékre és még használni is akarod, akkor inkább 16-os átmérőjűt keress. Lehetőleg olyat, ami elfér a kerékjáratban. Az igazi a gyári gumi váltómérete lenne, de az itthon nem divat.
Illetve nézd meg jobban azt a méretjelölést, mert vagy a felni 15-ös, vagy a gumi 16-os, de 16-os felnire 15-ös gumit nem lehet felhúzni.
hogyan van akkor a felni méretezése, mert én meg mértem és amit kaptam azt osztottam 2.54-el és így jött ki 16"-ra?!
és R15 gumi van rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!