Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vásároltam egy 1. 0-s Suzukit,...

Vásároltam egy 1. 0-s Suzukit, ami kigyulladt. Szavatossság, garancia?

Figyelt kérdés
március elején történt az adásvétel egy autókereskedés tulajdonában volt az autó. Elmentem vele 1000 km-t, és a kábelköteg kigyulladt az autóban. Gyakorlatilag ami az utastásrben van egészen a motroháztetőig ki kelett cserélni. Nem kevés pénzért megcsinálták. Azt mondták a szervízbe, hogy a hibát az okozta, hogy a hátsó rendszámtáblavilágításnál volt zárlat, és a 15A-s biztosítk helyett 30 A volt, emiatt a zárlatra nem oldott ki és leégett a vezetőszálról a szigetelés.... A PTK ír arról, hogy szavatossági igény léphet fel a kereskedővel szemben.... Mivel fél év még nem telt el, neki kell bizonyítani, hogy a hibát én okoztam... Tudf erről valaki valamit?
2012. ápr. 5. 10:59
1 2 3
 21/21 Napkiraly ***** válasza:
43ezer forintos pereskedsz??? Az,hogy el fogsz menni egy ügyvédhez aki képvisel többe fog kerülni. Aztán illeték,szakértői díj (kárértéktől független),jogorvoslat illetéke,és még amit kihagytam. Kell ez neked? Aztán úgyis bebukod, rád verik a perköltséget, ami többszázezer,nem tudod kifizetni és jön a végrehajtó,aztán lehet nyavajogni a jusztlaci műsorában hogy mennyire igazad volt
2012. ápr. 6. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!