2ütemű 125ccm be szeretném tölteni élettartalmat növel nem?
2012. ápr. 4. 20:07
1/10 anonim válasza:
1. 4 üteműbe való
2. OLAJBA SOHA SEMMI ADALÉKOT NEM TÖLTÜNK, CSAK MÁRKÁS OLAJAT!
3. TV-reklámos (ami az jelenti): túlárazott, tized annyira nem jó mint amiket mondanak
2012. ápr. 4. 21:00
2/10 anonim válasza:
Különösen a második pont igaz. Csak akkor töltünk adalékon az olajba ha azt rövid időn belül le is engedjük. (Alias, átpucoljuk a rendszert)
2012. ápr. 4. 21:05
3/10 anonim válasza:
Ezt a baromságot.Én minden olajcsere után teszek adalékot az olajba.Jó a prolong is,de rakhatsz bele STP vagy Winys adalékot is.Csökkentik a motor kopást ,megnő a motor élettartalma stb.....
Ez 11 ezer forint úgy számolj vele. De k.rva sokáig elég.
2012. ápr. 5. 16:03
5/10 anonim válasza:
keresd ki az oldalon mert nem tudtam belinkelni...
Metabond Gold
Metabond Megalene
2012. ápr. 5. 16:04
6/10 anonim válasza:
Szerintem igazából senki nem tudja, hogy jó-e. Ahhoz sokezer km-t kéne megtenni, és kéne még egy motor, amibe nem raknak, és hasonlóan használják. Én nem kockáztatnék, inkább vennék minőségi olajat.
2012. ápr. 5. 22:42
7/10 anonim válasza:
szarabb olaj + csodaadalék = ?minőség, drága
márkás, elismert olaj = drága (de nem drágább mint az előző kombináció), és biztosan jó a motornak
2012. ápr. 26. 14:33
8/10 anonim válasza:
Nekünk bejött, nagyon. Autószerelők is használják, nem véletlenül.
Ha valakit érdekel, van eladó, magyar árakhoz képest nevetséges összegért. Privátban.
2012. szept. 12. 23:07
9/10 anonim válasza:
Az olajba valóban nem célszerű ilyen szemetet belekeverni, azzal az érhető el, hogy a motorolaj nem fogja ellátni a funkcióját és a motor tönkremegy.
Aki azt állítja, hogy ez jó, csökken a fogyasztás, nincs kopás és hasonlók, az HAZUDIK.
2014. márc. 7. 12:25
10/10 anonim válasza:
Én most teszem másodszor a motorolajba a Prolongot, olajcsere után az új, továbbfejlesztett változatu és azonos márkáju olajjal kevésbé megy és többet fogyaszt a kocsim, mint a jó koszos olajjal. Van erre magyarázat? A magyarázat a Prolong!!!!!! Ugye nem tapasztalatból irtad, amit irtál?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!