Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Prolong tapasztalatok?

Prolong tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2ütemű 125ccm be szeretném tölteni élettartalmat növel nem?
2012. ápr. 4. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

1. 4 üteműbe való

2. OLAJBA SOHA SEMMI ADALÉKOT NEM TÖLTÜNK, CSAK MÁRKÁS OLAJAT!

3. TV-reklámos (ami az jelenti): túlárazott, tized annyira nem jó mint amiket mondanak

2012. ápr. 4. 21:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Különösen a második pont igaz. Csak akkor töltünk adalékon az olajba ha azt rövid időn belül le is engedjük. (Alias, átpucoljuk a rendszert)
2012. ápr. 4. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezt a baromságot.Én minden olajcsere után teszek adalékot az olajba.Jó a prolong is,de rakhatsz bele STP vagy Winys adalékot is.Csökkentik a motor kopást ,megnő a motor élettartalma stb.....
2012. ápr. 5. 11:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Váltó olajba rakj ilyet

[link]

Nekem is van benne. Illetve a benzinbe ezt:

[link]

Ez 11 ezer forint úgy számolj vele. De k.rva sokáig elég.

2012. ápr. 5. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:

keresd ki az oldalon mert nem tudtam belinkelni...

Metabond Gold

Metabond Megalene

2012. ápr. 5. 16:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igazából senki nem tudja, hogy jó-e. Ahhoz sokezer km-t kéne megtenni, és kéne még egy motor, amibe nem raknak, és hasonlóan használják. Én nem kockáztatnék, inkább vennék minőségi olajat.
2012. ápr. 5. 22:42
 7/10 anonim ***** válasza:

szarabb olaj + csodaadalék = ?minőség, drága

márkás, elismert olaj = drága (de nem drágább mint az előző kombináció), és biztosan jó a motornak

2012. ápr. 26. 14:33
 8/10 anonim válasza:

Nekünk bejött, nagyon. Autószerelők is használják, nem véletlenül.

Ha valakit érdekel, van eladó, magyar árakhoz képest nevetséges összegért. Privátban.

2012. szept. 12. 23:07
 9/10 anonim válasza:

Az olajba valóban nem célszerű ilyen szemetet belekeverni, azzal az érhető el, hogy a motorolaj nem fogja ellátni a funkcióját és a motor tönkremegy.

Aki azt állítja, hogy ez jó, csökken a fogyasztás, nincs kopás és hasonlók, az HAZUDIK.

2014. márc. 7. 12:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Én most teszem másodszor a motorolajba a Prolongot, olajcsere után az új, továbbfejlesztett változatu és azonos márkáju olajjal kevésbé megy és többet fogyaszt a kocsim, mint a jó koszos olajjal. Van erre magyarázat? A magyarázat a Prolong!!!!!! Ugye nem tapasztalatból irtad, amit irtál?
2019. jún. 9. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!