Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a hiba? Már senki...

Mi lehet a hiba? Már senki sem tudja?

Figyelt kérdés

Seat Toledo 2002-es 1.6-os BCB motorkódú autóm van.Egy kis ideje tapasztaltam,hogy a motor rendszertelenül jár.Diagnosztikára rakva azokat a hibaüzeneteket kaptuk,hogy "Égéskimaradás van az 1,2,3,4-es hengerben.Valami nagy gáz lehet,de már több autószerelőnek sincs ötlete.Most az autót elvittem egy jó nevű autóvillamosságú szakihoz,de nem kecsegtetett sok jóval.Vajon mi lehet a valódi hiba.Álló helyben és menet közben is érezhető a rázkódás.Gyertyák-trafók cserélve.Tovább passz!Segítsetek kérlek Benneteket!

Előre is köszönöm!

2012. ápr. 2. 21:22
1 2
 11/11 fenyovari válasza:
Üdv! Hasonló a jelenség az én autómnál is. Mi lett a megoldás ebben az adott esetben? Porlasztó csere vagy tisztítás ?
2019. aug. 13. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!