Miért ment csődbe a SAAB? :' (
Figyelt kérdés
nem is gyártanak már? mert én azt hallottam (félfüllel)h egy kínai cég megvásárolja és fognak még gyártani :/2012. ápr. 2. 20:24
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Szomorú...Mondjuk a kocsijaikért nem nagyon vagyok oda. Annál inkább a vadászgépeikért
3/10 A kérdező kommentje:
nekem az új 9-5 első látásra szerelem volt :) és csak utána tudtam meg h csődbe ment a cég :( :'(
2012. ápr. 2. 20:55
5/10 A kérdező kommentje:
gyönyörűű *-*
2012. ápr. 2. 21:07
6/10 anonim válasza:
Az új 9-5 az Opel Insigniával közös padlólemezre épült, ami szintén tetszik, a SAAB 9-5 meg szerintem lélegzetelállítóan szép. Méltó búcsú és emlék az utókornak.
7/10 anonim válasza:
Mindig megmosolyogtat, amikor skandináv autókra a "szép" jelzőt használják. Remek autók, igen...de a szépség egy picit máshol kezdődik. Na persze, ízlések és pofonok, tudom :P
8/10 anonim válasza:
Nekem a kabrió SAABok tetszenek, de nagyon sajnálom, hogy csődbe ment, ők még igazi AUTÓKAT csináltak (na meg még sok mást). El fog korcsosodni sajnos, a kínaiak csinálják az utángyártott alkatrészeket ezerrel...
9/10 anonim válasza:
Kár a márkáért üdítő változatosság volt a sok tucatautó közt.
10/10 anonim válasza:
Szerintem azért ment csődbe mert volt 2 típusa és kész. Se kisautó se kompaktcsaládi ,se terepjáró, se egyterű, se igazi sportkocsi ,semmi csak két egymáshoz hasonló nagykocsi .Így nem lehet versenybe maradni mikor a prémiumgyártók is már minden piaci résbe benyomulnak .No meg az Opel rokonság sem tett jót a hírnévnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!