Havi 10 ezer forint útdíj mert csődbe megy a BKV?!? Vélemények?
"Szerintem jó ötlet, én hamarább kitaláltam ezt. Mondjuk nem 10 rugót számoltam, hanem kb. 3-at." << szerintem meg aki akarja használni a BKV szolgáltatásait, az vesz jegyet, bérletet stb.( nyilván a bliccelőkkel kezdeni kell valamit ) De miért fizessek én akármennyit is, olyan szolgáltatásért, amit nem veszek igénybe. Azt még tetézi az, hogy az autósoktól akarnak pénzt szedni. Ennyi erővel kérhetnének pénzt a MÁV, MVK, DKV vagy a Malév utasaitól is, mert azok is közlekednek, igaz semmi közük a BKVhoz. Ez teljesen abszurd, és te úgy gondolod, hogy ez jó ötlet, és te is kitaláltad? Hát neked is csak gratulálni tudok.
A BKV egy közlekedési szolgáltató részvénytársaság. Ha nem tud megélni abból a pénzből, amit a szolgáltatásaiért kap az utasoktól illetve az államtól, akkor mehet a levesbe. Majd lesz helyette más.
Ez sem jogilag, sem erkölcsileg nem állja meg a helyét? Vegyük az én esetemet.
Az én állandó lakcímem a belvárosba szól. Az autónk az én nevemen van, mert kedvezőbbek a feltételek ezért természetesen az is a belvárosba van nyilvántartva. BKV-t minden szökőévben használtunk, akkor viszont jeggyel. A kocsit most a feleségem használja, mert 2 éve vidékre költöztünk, és a gyereket Ő hurcibálja ide-oda, a Budapestnek a közelébe se jön. Én vonattal ingázok Zuglóig és a munkahelyem 5 perc sétára van az állomástól. Az én állandó lakcímem a bp.-i lakás miatt van itt a belvárosban. Tehát én akkor most miért is fizetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!