Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Saab milyen autó?

A Saab milyen autó?

Figyelt kérdés
Mennyire megbízható? Milyen a csomagtere? Gyorsasága, motor erőssége? Nem a legújabbakra sem a legrégebbiekre gondolok, hanem azokra amelyek kb a 90es évektől jöttek le a szalagról.

2012. márc. 16. 13:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
minden kérdés amit leírtál típustól függ:) egyiknek ekkora másiknak akkorra, ezt ekkora motorral csinálták azt akkorával. Amit tudni kell róla hogy habár egy svéd cég ( volt) a General Motors kezében volt, de ugye svéd autóról nem gyakran hallunk rosszat. Összességében szép autó bár ez egyén függő, és megbízhatóak is. A cég ma már megszűnt mert a General Motors tönkretette, de nem kell félned alkatrészt továbbra is KÖTELEZŐ gyártaniuk az elkövetkezendő 15 ( vagy 30 nem tudom) évben, tehát attól se kell félni hogy ebből lesz a baj. Én azt mondom hogy ha találsz egy jó állapotút nyugodtan vedd meg, lesz egy egyedi és jó autód.
2012. márc. 16. 16:04
 2/16 anonim ***** válasza:

Jó.

Nagyon.

Nagy (pláne a kombié).

Benzinest javaslok,abból is turbósat.

Ne 20 éveset akarj venni 2-400 ezerért amikor 10 évesek közt dúskálhatsz a hahun 6-8 kilóért.

Szerintem.

:)

2012. márc. 16. 21:46
 3/16 A kérdező kommentje:
Van egy opel astra 1.7es autóm és lehet hogy majd váltok egy ahhoz hasonló 5 ajtósra ami gyorsabb és nagyobb kicsivel és persze benzines.
2012. márc. 16. 22:08
 4/16 anonim ***** válasza:

A motorjai iszonyatosan erősek + eléggé megbízhatóak és kényelmesek . Egy astra után megváltás lesz egy Saab!!

[link]

[link]

2012. márc. 19. 12:03
 5/16 A kérdező kommentje:
ÉS a fogyasztása milyen? Úgy tervezem hogy gázrendszert építtetek bele.
2012. márc. 19. 12:24
 6/16 anonim ***** válasza:

A fogyasztás csak attól függ, mennyire nyomod neki.

Ha nyugodt egyenletes tempóban közlekedsz akkor simán eljárkálnak 9L alatt. Mivel nagy motorokról beszélünk ezért nem kell agyonpörgetni őket ahhoz, hogy felvedd a forgalom ritmusát.

Persze ha állandóan padlógázzal jársz akkor határ a csillagos ég! :)

Én a helyedben egy ideig kipróbálnám benzinnel utána ha sokallod a fogyasztást akkor mehet bele a gáz.

Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot akkor Omv kúton tankolsz. Nekem majdnem egy literrel kevesebbet eszik belőle az autóm mint a többiből!

A Saab-ok motorja, olajból megköveteli a Mobil 1 vagy Castrol minőséget viszont egyáltalán nem drága a fenntartásuk!

Természetesen ha valaki márkaszervizbe viszi akkor számolnia kell a horribilis számlákkal...

Rendelkezem rétegvastagság-mérő készülékkel ami megállapítja, hogy sérült volt-e az autó. Szívesen felajánlom a személyes segítségemet autóvásárláskor!

2012. márc. 19. 13:27
 7/16 anonim ***** válasza:
Ja, és mint minden automata váltós autónál a Saab-oknál is FELTÉTLENÜL le kell cserélni az automata váltóban lévő olajat 50 000km-ként!
2012. márc. 19. 13:30
 8/16 anonim ***** válasza:
Ez a 9-5 amúgy tényleg jó kis autó, csak ne lenne ilyen brutál ronda a belseje :P
2012. márc. 19. 13:41
 9/16 anonim ***** válasza:

"Ez a 9-5 amúgy tényleg jó kis autó, csak ne lenne ilyen brutál ronda a belseje :P"

Ízlések és pofonok... Egy Citroen c4-nek például okádék a belseje egy Saabhoz képest!!

2012. márc. 19. 13:45
 10/16 anonim ***** válasza:
Nemtom, nekem ez a féloldalas randa fabetétes megoldás nagyon nem gyerebe. Maradok az olasz interiőrnél :)
2012. márc. 19. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!