A Saab milyen autó?
Jó.
Nagyon.
Nagy (pláne a kombié).
Benzinest javaslok,abból is turbósat.
Ne 20 éveset akarj venni 2-400 ezerért amikor 10 évesek közt dúskálhatsz a hahun 6-8 kilóért.
Szerintem.
:)
A fogyasztás csak attól függ, mennyire nyomod neki.
Ha nyugodt egyenletes tempóban közlekedsz akkor simán eljárkálnak 9L alatt. Mivel nagy motorokról beszélünk ezért nem kell agyonpörgetni őket ahhoz, hogy felvedd a forgalom ritmusát.
Persze ha állandóan padlógázzal jársz akkor határ a csillagos ég! :)
Én a helyedben egy ideig kipróbálnám benzinnel utána ha sokallod a fogyasztást akkor mehet bele a gáz.
Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot akkor Omv kúton tankolsz. Nekem majdnem egy literrel kevesebbet eszik belőle az autóm mint a többiből!
A Saab-ok motorja, olajból megköveteli a Mobil 1 vagy Castrol minőséget viszont egyáltalán nem drága a fenntartásuk!
Természetesen ha valaki márkaszervizbe viszi akkor számolnia kell a horribilis számlákkal...
Rendelkezem rétegvastagság-mérő készülékkel ami megállapítja, hogy sérült volt-e az autó. Szívesen felajánlom a személyes segítségemet autóvásárláskor!
"Ez a 9-5 amúgy tényleg jó kis autó, csak ne lenne ilyen brutál ronda a belseje :P"
Ízlések és pofonok... Egy Citroen c4-nek például okádék a belseje egy Saabhoz képest!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!