A Saab milyen autó?
Figyelt kérdés
Mennyire megbízható? Milyen a csomagtere? Gyorsasága, motor erőssége? Nem a legújabbakra sem a legrégebbiekre gondolok, hanem azokra amelyek kb a 90es évektől jöttek le a szalagról.2012. márc. 16. 13:13
11/16 anonim válasza:
de egyébként, műszakilag maximálisan adom a Saab minőséget...
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, köszönöm 140LE a felajánlást, egyenlőre még nem akarok venni, csak tervben van, ahhoz gyűjteni is kell. Gondoltam érdeklődök milyen kocsi, egy idő után úgyis le kell cserélni az Astrát, mert elég kopottas is a motorja, de a fogyasztása aránylag rendben van, csak ugye az üzemanyagár, ha eléri az 500at nem hiszem hgoy sokan fognak tankolni, már embertelen lenne, így is az... Írtátok korábban a fogyasztásra ha nem padlóig nyomom akkor 9 alatt van, normális nem állat módjára szoktam vezetni szóval ebben az esetben nicns probléma, a gázt pedig ideálisabbnak gondolom ,mert sokkal olcsóbb a benzinnél, most az a -10% teljesítmény nem olyan vészes, észre se lehet venni.
2012. márc. 19. 17:51
13/16 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem a Saab belseje nem ronda egyáltalán, csak egyszerű, nem is a belső a lényeg hanem a motor és a karosszéria kinézete, állapota, a belsejét valamelyest át lehet alakítani egyéni tetszésűre. De ahogy láttam sok Saab-ban van bőrülés, szóval szerintem nagyon is szép és elegáns belsővel rendelkezik.
2012. márc. 19. 17:52
14/16 anonim válasza:
Az a műszerfal/fabetét - szerintem - akkor is rém bazári...de ezt a Saabnál is észrevehették, mert az újabb modellek fényévekkel szebbek belülről is.
15/16 A kérdező kommentje:
Csak kívülről már nem olyan egyediek...valahogy a legújabb modellek a különböző márkák esetén szinte egyforma kinézetűek... ezért is törekszem a régebbi típusokra, akármilyen kocsiról is legyen szó.
2012. márc. 19. 18:28
16/16 anonim válasza:
Hát ez általános jelenség, persze, egyébként én is jobban csípem designra a 80-as, 90-es évek autóit, kivéve az olasz gépeket, azok ma is gyönyörűek :)
Egyébként a legutolsó Saabok is elég esztétikusak voltak, tény, hogy kevésbé egyediek, de azért az egyen-kinézetet profin hozták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!