Szerintetek egy Csepel 250 U motor megér 15ezret?
Képet nem tudnál róla mutatni? :D
Amúgy, ha minden alkatrésze eredeti, és nincs agyonrohadva akkor nemhogy 15 ezret hanem 250.000 FT-ot is megér. (Igen, jól látod... nem elírás, kettőszázötvenezer) Elég ritka példány ;)
Vidd le a MÉHbe ott többet kapsz érte. Persze gondosan barmold szét előtte minden alkatrészét, aluminiumot vasat válogasd szét. Én a múlthéten nagyapám Zündapp Ks 750eséért 53e. forintot kaptam. Bár az oldalkocsis volt meg ugye a diffiház miatt több aluminium volt benne. Viszont a géppuskát alig akarták bevenni ami az oldalkocsin lógott. De aztán csakbevették.
Amúgy ezt a hátsó dugattyú megszorulását egy ikerdugattyús motornál kicsit bővebben ismertethetnéd. Mer sok marhaságot hallottam már de ilyet még nem....mé nem az első szorul meg??
Ez ugye vicc? Mármint a kérdés és a kommentek az ötvenezres Zündappokról..
Csak azért mert mióta egy ismerősöm mesélte, hogy amikor gyerek volt elásták a Pannoniát mert nem tudták hova tenni, azóta mindent képes vagyok elhinni.
Egyébként ja, én is megvennék egy Csepel 250 U-t mondjuk 250.000 magyar forintért. :P :D
Adok érte 20-at és hétvégén megyek érte oké? :P
Merre laksz amúgy? :D
Ha igaz akkor ígérgethetünk egymásra reggelig..
Engem is érdekelne egy nagy Csepel, és igen, én is adnék érte komoly pénzt.
De elnézve a kérdés cimkéit ez csak egy poénkérdés amiatt, hogy valaki - pont az ellenkező véglet - 1.300.000-at akar egy 250U-ért...
Persze ha tévednék - ami nem valószínű - akkor ráigérek a kollégára és reggel hat óra nulla-nullára ottvagyok a motorért az ország bármelyik részén. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!