Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legmegbizhatobb...

Greenzero kérdése:

Melyik a legmegbizhatobb kisteherauto?

Figyelt kérdés
(T4-T5-Traffic-Vito-Transit stb. ) Ki mit ajanlana? A lenyeg hogy a legstrapabirobb legyen, mindenre hasznalnam, napi 20-30 db. rövid tavra havi egyszer egy közel 2000 kilometeres tavra, ekkor teljes terhelessel. A lenyeg, hogy olcso legyen fenntartani, es kibirja legalabb 300 ezer km- ig nagyobb gond nelkül.(hasznaltautorol van szo, arkategoria 3-3,5 mFt)

2012. márc. 29. 02:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk a cégnél csak sprinterek vannak. (CDI). Az egyikben pontosan 952344km van! Olajcserén és kuplung tárcsa cserén még szinte semmit nem cseréltünk rajta...

Pedig nem bánunk vele kesztyűs kézzel. Húskészítményeket szállít MINDEN hajnalban a Viharsarokból a Nyírségbe folyamatos raktér-hűtés mellett! Sokszor úgy megrakjuk, hogy besz.arik :)

Pont itt van az íróasztalomon a menetlevele az említett sprinternek, ha adsz egy fax-számot akkor elfaxolom!

A többi sprinter kb. 550-600 000km környékén jár.

Mobil 1 Super 10W-40TD olajat szoktunk használni olajcsere esetén. Nagyon szépen és halkan jár tőlük a CDI motor!

2012. márc. 29. 08:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, pont ma neztem egy nagyon jo allapotu Sprintert

ki is probaltam ezert az arert lehet meg is veszem. [link]

2012. márc. 29. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ennyi Km van benne akkor most azonnal ülnék be az autóba és indulnék ki a sprinterért.

Mint, írtam az egyik céges verda már szó szerint 15x megkerülte a bolygót és hibátlanul működik!

2012. márc. 30. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:
azért a régebbi mercik sem rosszak ám.
2016. márc. 29. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Hanomag Kurier 2 Mercedes benz L407D
2016. máj. 8. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!