1/15 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan.
Ahogy én hallottam orosz pályán sok Volvo állt az út mellett.
Ivecoval van személyes tapasztalatom, hát nem egy svájci óra
2/15 anonim válasza:
Ha új az autó, akkor majdnem mind megbízható, a többi a használattól és a szervizeléstől függ.
Az előző munkahelyemen új Volvok, Dafok, Actrosok voltak, egyikkel sem volt semmi gond ( leszámítva a daf adblue elektronikáját).
3/15 A kérdező kommentje:
Használt kaionra gondoltam.
2012. febr. 5. 11:46
6/15 A kérdező kommentje:
Nemzetközibe.
2012. febr. 5. 12:37
7/15 anonim válasza:
Használtan majdnem mind lutri, még az újabb volvok is sajnos. Mennyi időset nézel ?
8/15 A kérdező kommentje:
5-8 év körülit.
2012. febr. 5. 13:16
9/15 anonim válasza:
5-8 éves kamionokban 1-1,5 millió km-ek vannak ha hajtották őket. Ilyen helyzetben csak az a kérdés, hogy mennyire kapta meg a szervízt, amikor szüksége volt rá, vagy "elmegy ez még lábon a telephelyig" mentalitással használták.
10/15 anonim válasza:
Szerintem a Scaniak a legjobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!