Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik legmegbízhatóbb kamionm...

Melyik legmegbízhatóbb kamionmárka?

Figyelt kérdés

2012. febr. 5. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem 5 milláért nem vennék Scaniát, ugyanos azok messze túl vannak árazva. Ennyiért 10-12 éves Euro2es 124-est kapni csak. MP II-es Actros se lesz ennyiért, FH szintén felejtős szerintem.
2012. febr. 5. 22:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem sokkal lényegesebb a márkánál a köbcenti és a lóerő.

Egy 10 literes 410-es fos hamarabb megadja magát mint egy 13 vagy 16 literes. A fogyasztásban sincs olyan drámai különbség.

Hacsak nem nikecellt szállítasz mert akkor mindegy.

2012. febr. 6. 12:21
 13/15 zoli17 ***** válasza:

nekem a másfélmillás man nagyon bejött, tga, tgx rendszeres szervíz. ha nem látom a kijelzőt nem hiszem el.

a másfél milás daf, kevés szervízzel (soha): torka vérzik. mindenhol minden folyik. pedig jó márka

2012. febr. 23. 01:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Anno amikor felültem Magnumra első tulajtól volt az autó, 740 000km-rel. Hát akkora lelakott szemétdombot még ember nem látott. A belseje az elég jó állapotban volt, de a motor meg a körítés az ..... :) És csak 740k km volt benne.
2012. febr. 23. 14:58
 15/15 zoli17 ***** válasza:

kis ivecot hajtok most, 6-700 al

nem sokra számítottam tőle, ahogy a váltótárs vezeti... csoda hogy él... ehez képest kellemes élmény volt, hogy nem volt vele gondom, de ez csak 2 hónap. elötte jártam már kis pörgős ivecoval, 1x robbant le motorikusan, hugyozott az injektor, de szerintem direkt tett a tankba valamit a volt soför. 1x meg beált a termosztát, úgy kelett kivésni.. néha akad vele kis gond, de még mindig megy. actros is bejött majdnem millás az is. az se sok szervízt látott. a premium ismert márka a szervízsoron, legalábbis a milyenk.

2012. febr. 25. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!