Ki szereti a XENON lámpát ha nem saját tehát mögötted jön és teljesen belevilágít a tükrödbe?
Azért teszik ezt az új autókba mert egy eladható termé444k és nem 500 forint mint egy sima izzó hanem 25 ezer mert sztem ennyiért már lehet kapni! Az a tapasztalatom, hogy a csúcs autókban is ha mögötted megy elvakít szóval akkor örülök ha valakinek az a tapasztalata, hogy nem. Én betíltamám!!!
Ahogy többen is írták, ha egy xenonnál nincs lámpamosó akkor a fény még jobban megtörik és szanaszét szórodik!!!!
"Azért teszik ezt az új autókba mert egy eladható termé444k és nem 500 forint mint egy sima izzó hanem 25 ezer mert sztem ennyiért már lehet kapni!"
Azért teszik az új autókba, mert sokkal jobban lehet vele látni, mindezt úgy, hogy ha rendesen be van állítva, és van hozzá minden ami kell, akkor nem vakít egy kicsit sem. Erről ennyit.
"Én betíltamám!!!"
Erre jó a gykorikerdesek.hu, itt mindenki véleményt nyílváníthat olyan dolgokról amihez nem ért. Többezer mérnök foglalkozik világszerte xenonlámpák közlekedésbarát tervezésével, de itt bárki náluk jobban megmondja.
Arról én nem tehetek ha napszemüvegben vezetsz éjjszaka én nem így teszek. Az én szemem ezek szerint érzékeny!
Te ezt meg honnan veszed, hogy több mérnök dolgozik ezen? Mert ezt gondolod!
Ha a xenonos kocsiban ülnék én is lehet hogy leszarnám az egészet had vakítson, de ha majd utána árokba megy valaki az se érdekeljen!
"Te ezt meg honnan veszed, hogy több mérnök dolgozik ezen? Mert ezt gondolod!"
Ehh, nem nagyon vagy te képben.
"Te ezt meg honnan veszed, hogy több mérnök dolgozik ezen? Mert ezt gondolod!"
Szerinted azok akik ezeket a kibacott xenon lámpákat tervezik mégis mi a lópikulát csinálnak? Veszik az előírásokat hogy mennyire vakíthat max. a lámpa, lument néznek, javasolt beállításokat adnak (amit a felhasználók nem tartanak be). Többszáz ilyen beszállító létezik kismillió országban és amiket itt forgalomba hozhatnak termékek azok mind meg kell feleljenek annak a kritériumnak hogy téged nem vakíthatnak el. Ha mégis elvakítanak akkor annak az lehet a magyarázata hogy rosszul van beállítva vagy hogy neked el kéne menned a szemészetre.
Én jól látom ha vakít talán nem a szememmel van baj!
Nem tudom akkor biztos velem van a gond ha ennyien meg vagytok elégedve ezzel a lámpatípussal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!