Tehetek S51-es Simsonra saját magam által készített tankot? (Pl. : 2 kisebb tűzoltópalackból megalkotva? ) Rendőr ezért megvághat?
Van egy S51-es Simsonom...nagyon mocskos a tank belülről! Tisztítottam (benzin+kavics+rázogatás) sok mocsok kijött belőle, de egy idő után mindig eldugul a karbi! Van új szűrő a tankban és a karbi előtt is!
Egy új tank 30K ba fáj, sehol sem találok használat ami jó is lenne és nem horror áron adnák!
Nem akarok én újat venni, csak nézegettem mostoros oldalon ott írták, h annyi lenne az új! (40ért vettem az egész motort) Írtam üzit!
Elsőnek köszi, megnézem!
nekem anno a simson starom tankja volt tiszta trutyi.Heti rendszerességgel pucoltam a karbit(sokszor az út szélén).
rááldozol egy új szűrőre, benzincsap szűrőre (pr száz forint) meg ultrás forróvíz.Utána csak egy meleg nap kell a száradáshoz.Kb 1 lityi benzin az átöblítéshez(később jó lesz alkatrészt mosni) és már mehet is vissza a tank.Ha nem lyukas akkor működni fog.
De ha egyedi tankot akarsz abba se szólnak bele.Nem teherhordó alkatrész.
Láttam már simsont 5l-es műanyagkannából készült tankkal.A bácsinak folyton leszívták a benzinjét a helyi "szórakoztató egységnél",ezért a kupakot megfúrta,rátett egy csapot és mikor megállt a kocsmánál, csak leakasztotta és bevitte magával. Igaz nem is ment rendőr-járta helyre a motorjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!