Ki szereti a XENON lámpát ha nem saját tehát mögötted jön és teljesen belevilágít a tükrödbe?
Amíg volt kocsim, egy ideig azt terveztem hogy egy 1000 wattos stroboszkópot építeka féklámpa helyére az iylenek ellen, + vagy 2 diszkólézerzt.
De aztán előbb lett eladva a kocsi, sé azóta se vettem másikat iylen üzemanyagárak mellé.
A Xenon lámpával alapból semmi probléma. Ott kezdődnek a problémák amikor nincs felszerelve automata szintszabályzóval és fényszórómosóval (ami alapból kötelező a xenonhoz). Ha normálisan van megcsinálva akkor még annyira se vakít mint egy sima lámpa.
Szerinted ha annyira szar akkor miért szerelnek manapság sok autót gyárilag xenonnal?
Félre értés ne essék, nincs xenonom, mert kb 100.000ft egy normális szett.
"billentsd át a belső tükrödet"
Pont azzal akarok szórakozni vezetés közben. És utána meg vissza. :DD
"szereltess be fényre sötétedő tükröket."
Meg majd még én költsek rá, hogy a barom ne okozzon balesetet előbb-utóbb. :DDDDD
:)
"Pont azzal akarok szórakozni vezetés közben. És utána meg vissza. :DD "
Akár úgy is maradhat. Egész éjjel. Nem csak a Xenon tud zavarni, rengeteg halogén is rosszul van beállítva. Amúgy pedig ne menyj az utcára este, ha ekkora gondot okoz. Ha dolgod lenne, akkoris intézd úgy, hogy ne legyen.
Tapasztalat : Sokkal több a rosszul beállított halogén mint a rosszul beállított xenon.
Mindig mindenki azzal jön ezen az oldalon hogy a xenon így vakít meg úgy vakít, arról mért nem ír senki* hogy a halogén is tud vakítani rendesen ?
És ha már itt tarunk, én azokat büntetném akiknek rosszul van beállítva a fényszóró, legyen az halogén vagy xenon, tök mindegy, ha szem kib*szós akkor ne használja közúti forgalomban.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!