Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Octavia-t mekkora...

Skoda Octavia-t mekkora motorral érdemes venni?

Figyelt kérdés

Lényeges lenne hogy ne fogyasszon sokat, de hallottam már olyat hogy amelyikbe kicsi a motor az épphogy cammog, mivel az autó elég nagy.

Segítenétek a véleményetekkel, tapasztalataitokkal Octaviakkal kapcsolatban.

Előre is köszönöm.

2012. márc. 27. 19:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Még arra lennék kíváncsi hogy szerintetek milyen évjáratút lenne érdemes venni aminek az ára nem a csillagos ég, de azért még viszonylag jól használható, nem kell állandóan szervizelni. Bár gondolom hogy a volkswagenes tulajdonságok miatt jól tartja magát az autó.
2012. ápr. 2. 17:52
 12/18 anonim ***** válasza:
2005-ös évtől gyártott szériák a jók.Ezentúl sokkal jobban néznek ki ,valódi modern a formája és nem az a kocka lámpa.
2012. ápr. 2. 17:56
 13/18 anonim ***** válasza:
igen kedves " tegnap 17:56" de az a z Octaiva II ami valamivel drágább az egynél. Szerintem az Octavia I, model frissítet darab épp optimális 2004 től, kifogsz egy keveset futottat és nem lesz azzal gond.
2012. ápr. 3. 17:42
 14/18 anonim ***** válasza:

ja és amit javasoltam az így néz ki

[link]

ezt az előttem szóló

[link]

(szebb persze ha teheted ezt vedd )

2012. ápr. 3. 17:44
 15/18 petfol válasza:
Az 1,4 16v-vel (75LE) van tapasztalatom (BCA motorkód): tényleg lomha, 130-nál már elég sokat is eszik (8,5l/100km). Az enyémben 150 ezer km van, a hangja elég dízeles (ez vmi VW betegség), de megy gond nélkül. Városban, országúton ki lehet belőle hozni 6-7 litereket, de meg kell tanulni takarékosan vezetni. Egyszerűen az Octvia I és II motorválasztáka a kisebb benzinesek tekintetében nagyon gyatra volt.
2012. máj. 15. 16:50
 16/18 anonim ***** válasza:
2002-2005 körüli évjáratút néznék!
2012. máj. 15. 19:29
 17/18 petfol válasza:

15-ös vagyok. Valszeg már senki se nézi ezt a kérdés, de az igazság kedvéért szeretném módosítani az előző hozzászólásom.

A kocsim nem votl rendben, megjavítattam. msot 6,3-6,7 között eszik, és megszűnt a dízeles hang is. Sokkal elégedettebb vagyok vele, hiába 1,4-es.

Ha nem bánod a lomha, nyugis vezetést, akkor nagyon jó az 1,4-es. Ha nem pörgeted, akkor kedvezően fogyaszt.

2012. dec. 31. 18:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Fateromnak van ugyan ez a 1.4 16V 75 lóval kombi Fábiában, hááát még ebben a kocsiban is eléggé lomha ez a motor. Az átlag az 6.2 körül van.
2012. dec. 31. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!