Peugeot 206, érdemes ilyen autót venni?
Figyelt kérdés
mijen előnyei és hátrányai vannak ennek az autónak, 1.1-es motor és 60 le, vagy 1.4 75 le,menet teljesítmény, fogyasztás, kezelhetőség és egyébb hasznos fontos tudnivalók érdekelnek. köszi a válaszokat2012. márc. 26. 19:14
1/5 anonim válasza:
Én vezettem 1.1-es 206-ost, meg 1.4-est is, nem rossz, de az 1.4-es sokkal jobb választás ehhez a kasznihoz. Fogyasztása 6-7l, de max. 8 városon belül (sportos vezetéssel). jól veszi a kanyarokat, kényelmes a futóműve. VISZONT az elektronika egyik legnagyobb gyengepontja. Egyébként tényleg jó kis kocsi, kérdés mennyire bízol a francia autókban?
2/5 anonim válasza:
Persze, hogy érdemes, csak jól meg kell válogatni. Ha ilyen 900E Ft környékéről van szó, akkor viszont új Swiftet vegyél. Erre az elektronika dumára ne hallgass, 20 éve járunk francia autókkal, és soha semmilyen elektronikai probléma nem fordult elő (más sem).
3/5 anonim válasza:
Az 1,1-es motor fűnyíróba is kevés.
Inkább az 1,4 vagy egy HDI
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, még megfontolom h mi legyen
2012. márc. 29. 17:33
5/5 anonim válasza:
Igen, vannak jó példányok, ahol az elektronikai gondok nem fordulnak elő, de azért a francia autók híresek z elektronikai betegségükről. Most nem azt mondom, hogy minden egyes 206-os ilyen rossz, sőt, szerintem ez NAGYON RITKA, de akkor is van olyan, és akkor is francia autó.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!