Mivan ha megbukok forgalomba?
Figyelt kérdés
Tudjátok most már egybe van a forgalmi és a rutin is.KRESZ-ből átmentem 1 sőre. Ha itt most megbukok akkor milesz? mikor mehetek megint megpróbálni? NEM AKAROK + ÓRÁKAT VENNI.ilyenkor mi a helyzet?
bocs ha kicsit zavaros :)
2012. márc. 27. 19:21
1/8 anonim válasza:
Borzalmas a helyesírásod.
Ha megbuksz, akkor új órákat veszel és újra vizsgázol. Nem a te akaratod dönt.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen bocs siettem. De kötelező + órákat vennem hogy újra vizsgázhassak? Tehát úgy nem is mehetek megint vizsgára hogy ne vezessek le X órát?
2012. márc. 27. 19:36
3/8 anonim válasza:
Pótórákat kell venned.Az oktatóm mondta hogy akik akkor ülnek először autómba , nos neki kevés a 30 óra.Akik már alapból tudnak vezetni meg értik azoknak elég a 30 óra.És igen megpróbálhatod újra.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem töröltettem én semmit...nem szóltam senkinek... sőt ha nem látnád még én kértem elnézést mer nem írtam helyesen.
2012. márc. 27. 20:54
5/8 anonim válasza:
Nem muszáj +óra ha megbuksz de erősen ajánlott.A legtöbb esetben a vizsgázó idegessége miatt bukik meg mert nem tud koncentrálni.
6/8 anonim válasza:
kell 10óra 9vezetsz 10ik ha jol tudom vizsga .de hallotam olyat is nem kötelező ,de szeritem meg jo ha vezetsz szerzel több rutint következő vizsgáig is.
7/8 anonim válasza:
utolsó: Nem 10 órát kell vezetni autót hanem 30-at!
kérdező:
Nem kötelező egyáltalán pótórákat venni ha megbuksz. Újra jelentkezel vizsgára és újra vizsgázol.
8/8 anonim válasza:
Utolsó: nem az alapórákra írt tízet, hanem a pótórákra. 2006-2007-ben ezt az oktatók még kötelezőnek mondták, s talán az is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!