Szerdától olcsóbb lesz a gázolaj, mint a benzin! Na akkor mi is van?
Hónapokon keresztül azt osztották a benzines fanok, hogy mennyivel jobban megéri benzinest venni, mert hogy az x Ft-al olcsóbb literenként. Persze, hogy 2 literrel több kell belőle az nem lényeg...
Most mi lesz ezután? Továbbfejlesztik a "de a szervizköltsége nagyon drága" szöveget? A másik kedvenc "évi 30 ezer km alatt nem éri meg a dízel" esetleg lecsökken évi 20 ezerre?
Látom vártad már hogy így alakuljon. Ülj be a dízeledbe és vegyél bele "benzinnél olcsóbb" gázolajat és legyél boldog! SOK SIKERT AZ ÉLETBEN!
Ui. Adagoló-80ezerről indul.Az autó meg hidegen nem indul.
Én nem szeretem a dízelt. Erőtlen,nem pörög.....olyan teherautó fíling. Nem pálya.
Nah erről vitatkozhatnátok, hogy kinek melyik a jobb. Kinek a pap, kinek a papné.
#2 Én személy szerint jobban szeretem a benzines autókat, de a dízelautók egyáltalán nem erőtlenek. Sőt... Azoknál van még csak erő. Az csak egy dolog hogy nem pörögnek, attól még egyáltalán nem biztos hogy nincs bennük erő.
Komolyan mondom, idióták vagytok. A kérdező meg a főbarom.
Fogjátok már fel hogy az egyik erre jó a másik meg arra.
Benzin= Városba, aránylag kis távolságokra, nem bírja annyira de olcsóbb a szerelése
Disel= Inkább hosszabb távra, autópályázásra, tovább bírja, viszont drágább a szervízköltsége.
Innentől mindenki találja ki hogy neki melyik a legmegfelelőbb és kész.
Mindkét típusú motorból vannak jobb, rosszabb darabok. pl.: benzinben a golf4, diselben meg a pdtdi
Ehelyett meg megy a szájkaratézás meg a monitorrambózás hogy ez a jó meg az a jó. Fogadok hogy az itt fikázóknak a 80%-a még a működési elvüket sem ismerik normálisan, csak egyszer hallotta hogy azt fikázni kell és azóta fikázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!