Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsi nélküli vezetésre...

Jogsi nélküli vezetésre mennyi a büntetés?

Figyelt kérdés
Enyhítő körülmények: sötét este, 0 forgalmú, MOL-os magánúton, 200m-t látott csak a rendőr, és hogy most akarom elkezdeni a tanfolyamot. Meg lehet úszni pénzbírság nélkül egy figyelmeztetéssel? (A rendőr nagyon rendes volt)
2009. jún. 14. 13:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
72%

tényleg nem jogsival megy az autó, és van akinek van jogsija, de sokkal veszélyesebb mint az aki mondjuk 16-17évesen kimegy egy kihalt útszakaszra hogy kicsit szokja az autót.

A lényeg hogy ne a forgalomba menjen ki.

gondoljunk már bele, kinek árt ha egy ilyen szakaszon gyakorolja a kupplungkezelést?

én se vezettem jogsi előtt, de csomó ismerősöm igen, lada nivát, meg haver kocsiját, szülővel kiment gyakorolni.

Nincs abban semmi.

a lényeg hogy ne legyen a közelben senki.

Az elején úgyis csak annyi baj lehet kb

hogy lefullad.

Amúgy is túl sok mindent gyömöszölnek bele a tanulók fejébe, a lényeget meg elfelejtik.

(pl.: együtt haladni a forgalommal, egyszerre elindulni mikor zöldre vált a lámpa.)

Kicsit off voltam.

Sztem ha ott helyben nem vette el a haverod jogsiját akkor nem lesz gond.

A rendőr is ember, az más kérdés hogy csak a trafipaxozáshoz ért, de ez megint más téma.

2009. jún. 15. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!