Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kezdjek a használt Suzukim...

Vurugya béla kérdése:

Mit kezdjek a használt Suzukimmal?

Figyelt kérdés
Van egy 19 éves ócska külsejű Suzukim, de nincs benne sok km 90 000 körül. Egykét apró külső hiányosság (letört ajtókilincs, meg a slusszkulcs már nem nyitja az egyik ajtót, stb.), de egyébként jól megy, még használom. Nem akarok már rákölteni, májusban le is jár a műszakija. A bontóban pénzt kérnek érte, hogy bevegyék. Hogyan jöhetek ki a legjobban, ha nem akarok egy fillért se rákölteni? (Hol, hogyan érdemes eladásra meghirdetni, vagy ócskavasként adjam el? Vagy van jobb ötlet?)

2012. márc. 25. 15:29
 1/6 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Igen. Bemész az okmányirodába és ideiglenesen kivonatod a forgalomból. Utána papíron eladod 1 külföldi állampolgárnak és bejelented,hogy eladtad. A kocsi megmarad,talán így jársz a legjobban.
2012. márc. 25. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:
90e kilométeres futással még megvehetik ilyen szakadtan is. Ha nincs komoly baja műszakilag, nincs szarrámenve a futóműve, szétkorhadva az alváza, akkor menjen egybe valakinek. 100 körül megvehetik
2012. márc. 25. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben meghirdetném vagy a használtautó.hu vagy a vaterán felraknám 1 Ft-os kikiáltási áron.A legnagyobb licit viszi és kikötöd,hogy a vevőnek csak adásvételi szerződéssel adod oda.Én eddig a vaterán minden sz@rt el tudtam adni.
2012. márc. 25. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Az is egy megoldás,ha szánsz rá időt,szétbontod,és alkatrészenként kiárulod. Előtte véglegesen kivonatod a forgalomból,leadod a rendszámot.
2012. márc. 25. 16:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi! Legjobb volt eddig tán a vaterás ötlet...

Vagy van még tipp?

2012. márc. 25. 20:58
 6/6 anonim válasza:
ideadod nekem ingyen :D
2012. ápr. 5. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!