én a 335-öst, szimplán az erő miatt. színben a fehér, de ha mér ilyen kocsim lenne, akkor 3500as legyen, ne 2000es.
25/L (gondolom kor és nem is érdekel, nehogy 20 buta liba mondja, h sztem szebb a másodiiiiik..nyáááj)
2012. márc. 24. 13:50
2/11 anonim válasza:
inkább egy Mercedest. A BMW-k nem tetszenek, tele vannak ívekkel és élekkel mindenféle lehetetlen szögben és irányban, kívül-belül.
2012. márc. 24. 13:51
3/11 anonim válasza:
első vagyok. mondjuk az automata váltó engem zavarna, mert szerintem elvesz a vezetés élményéből, de ha neked nem szempont, akkor ez mindegy is.
2012. márc. 24. 13:52
4/11 anonim válasza:
Én egyiket sem. Én az ilyen autóknál azt nézem hogy minél jobban benne legyenek a motorsport vonásai.
Egy 335i M-Packet Manuális váltóval lenne az igazi. Azt már élmény lenne vezetni. :D
De ha már a kettő közt kéne választani akkor a 320-as. Egyrészt mert M-Packet (nekem is egy M-packet BMW-m van szóval tudom milyen érzés :D), másrészt pedig manuális váltó ami egy ilyen autónál nálam szinte elsődleges szempont. Lehet hogy csak 2000ccm-es motor van benne, de annak a sportfelfüggesztésnek az érzése egyszerűen leírhatatlan, kegyetlen jó :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!