Fiat Bravo 1.4-est vennétek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Édesanyánk akar venni egy 96-os kétajtósat, átírással együtt lenne 285 körül. Ezer négyes motor, óra, légzsák benne, nem ért hozzá, félek, hogy beleugrik. Megéri szerintetek? mert azért nem is fiatal a kocsi, és drága vajon e hozzá alkatrész? Vélemények? vagy inkább suzukit vegyen ami fiatalabb is ennyiért már.2012. márc. 19. 20:06
11/19 anonim válasza:
(főleg h az a 180 simán megvan 280 is)
12/19 anonim válasza:
Szerintetek egy 96-os fiat bravo-ban mennyi van???
Ne legyetek már ilyen naivak!
13/19 anonim válasza:
Nade az opel mitől jobb cirka 300 ezerrel? 150 felett hullik szét a blokk, zabálja az olajat. De persze szarolaszozni mindig egyszerűbb, hiszen mindig van kivel skandálni. Pff.
14/19 A kérdező kommentje:
Ez a baj látjátok, ha van egy még éppen kevés pénzed és abból akarsz jót is venni. Nem tom mi lesz elmondtam neki miket írtatok az elején, mondta a corsát ő is meg s swift-et. én igazán a swift-re tippelnék, csak abból is sedanra de minimum legyen benne légzsák, erre még mondta hétvégén is, hogy "persze ha kimegy belőle többe kerül a megcsináltatása" mondom hát igen, de az csak balesetkor durran ki, és lehet megmenti az életét annak aki vezeti. Szerintem ha még használtan is igen is már minimum légzsák legyen benne. bár tán a fiatba lett volna, de van egy érzésem ezzel az autóval kapcsolatban hogy megjárná nagyon. Köszi amúgy a hozzászólásokat.
2012. márc. 20. 16:38
15/19 anonim válasza:
A Swift egy guruló koporsó. Abban a légzsák nem ment meg, nem egy eset volt, hogy kb 30-40-el csattantak vele, és ott maradt az egész benne ülő bagázs...de ahogy érzitek.
16/19 A kérdező kommentje:
Ezt is tudom, hogy papírautó, de sajnos nincs elég letett pénz egy komolyabbra, illetve többet nem is nagyon akarunk rákölteni. Így sem lesz kihasználva a kocsi szerintem.
2012. márc. 20. 19:23
17/19 anonim válasza:
Persze, vilagos, csak mondom, h ha vegul swift lesz, akkor nagyon durvan vigyazni vele!
18/19 anonim válasza:
nekem van egy kettes swiftem. 7. éves, semmi baja nem volt az ég világon. volt egy defektje meg egyszer összecsattantam egy másikkal, semmi bajom nem lett, pedig szép nagyot pukkantunk. csak ajánlani tudom. 6 literre simán ki lehet hozni átlagban a fogyasztást
19/19 anonim válasza:
A Swift MK2-t 1991-ig gyártották ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!