Hát, elég gyakori hazánkban, annak ellenére, hogy köztudottan a Fiat nem egy megbízható márka, viszont ez a régebbi fajtákhoz tartozik ('90-es évek), és azt kell mondani hogy egész jó, strapabíró autó. Állítólag a márka motorjai javíthatatlanok, de ennek erős motorja van, 1.4-es 12 szelepes, 80 lovas, és az 1.6-os, 16 szelepes 103 lovas meg pláne. És ahhoz képest olcsón is adják.
2012. márc. 3. 23:39
2/18 anonim válasza:
SZerintem elég kulturált, menni is megy. A fiatbravo.hu-n találsz elég infót róla. Én az 1.4-es kerülném, mivel elbaszarintották a vezérműtengely olajozását és ha nem normális olajjal használják/ták akkor hamar megeszi a vezérműtengelyt.
Öcsémnek volt, én szerettem :)
2012. márc. 4. 01:15
3/18 anonim válasza:
Az újra, vagy a régire gondolsz?
2012. márc. 4. 03:05
4/18 anonim válasza:
Új - régi mindegy.... gyorsan rohadnak. az olasz autók 5 éves koruktól karosszériailag esnek szét.
2012. márc. 4. 06:54
5/18 anonim válasza:
Jó autó. Rozsdásodás előfordulhat, de melyik 15 éves autón nem?
2012. márc. 4. 10:23
6/18 A kérdező kommentje:
Jah igen elnézést,a régire gondoltam :) Köszi a válaszokat!
2012. márc. 4. 11:19
7/18 anonim válasza:
Nekem eddig csak fiat volt a háznál. 1.3D uno, 1.9TD tipo,1.7D tipo most egy 1.6 Benzines brava-m van.Az általános karbantartáson kívül mást nem kaptak, az összes diesel a legnagyobb hidegben is indult.Az 1.7-es tipon vonóhorog is volt ez fuvarozta a házépítés legtöbb anyagát.Nekem csak jó tapasztalatom van ezzel a márkával,habár tudom hogy Mo-n a golf az "isten". A brava-ban csak az étvágya ami nem tetszik mert városi forgalomban simán megeszi a 9-10 litert, habár hosszútávon beérte hattal.Szerelni már nem annyira jó mint a régi típusokat de ez más márkánál is így van.
2012. márc. 4. 13:15
8/18 anonim válasza:
Öcsémnek az 1.4-en sportdob volt meg át volt csövezve, a hangja miatt nyomta neki ( én is ) ha kellett ha nem. Az is bekért városban minimum 9litert. :)
2012. márc. 4. 14:59
9/18 anonim válasza:
...és minden 06:54-ko hozzászólónak egy nigger f*sz repesztette szét a s*ggét...
Ne is haragudj, de életedben sztm. a vezetésen kívül még nem láttál autót...
Minden típusnak vannak nagyon jó, és nagyon rosszul eltalált szériái, pl. a Fiat Punto 1999-ig tartó 1-es szériája gyakorlatilag soha nem rohad szét..., ellenben mondjuk a 2. sorozattal, amely meglepő módon viszont igen...
A mercedesben is tudnék mondani olyan szériákat, amelyben 6-7 év múlva már küszöböt kell cserélni, de olyat is (és régebbi, amúgy f*g szériákat), amelyben viszont nem...
2012. márc. 4. 16:27
10/18 anonim válasza:
A fiat tipot (1987) már galvanizált karosszériával és alvázzal készítették. Nekem is az van és 1-2 pont van csak a kocsin, ahol ki kellett javítani. De annyira durván jó állapotban van, hogy még a gyakorta szétrohadó hátsó sárvédő karosszéria elemek is makulátlan állapotban vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!