Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat Bravo-ról vélemény?

Fiat Bravo-ról vélemény?

Figyelt kérdés
Érdekelnének tapasztalatok,vélemények erről a típusról,leginkább az 1.4-es és 1.6-os fajtára lennék kíváncsi!
2012. márc. 3. 22:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7%

közmondás: Fiat? Fehler in alle teilen...

(fiat? hiba minden részében...)

Van még kérdés az olasz csodával kapcsolatban?

2012. márc. 5. 14:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sajnos nagyon sok olasz autó ellenes van.

Én nem szoktam fikázni semmit se (főleg amit nem próbáltam)

Fiat Bravo egy olasz gép ugye...Törődést igényel...

Nekem volt 1.2-es is 1.4-es is, és most egy 1.6-osom van.

1.2-est ne vegyél ha rám hallgatsz.-Életveszélyes...1.4-es szar..Sokat fogyaszt szar a futőműve katasztrófa...Főleg ha klímázol...1.6-os és abból is a Klíma nélküli a jó. SX felszereltséggel. Ugyan ez is igényli a törődést, pl: olajcsere 12ezrenként szigorúan...Futómű ellenőrzések...Gyertyacsere 20ezrenként..Elektronikára figyelni kell.Városba ha mész mint a vadállat 9-10 litert felszív a tankból. Ezekkel a dolgokkal ha szeretsz a kocsikkal törődni próbáld ki azt mondom neked.... :) Ha igénytelenebb autóra vágysz akkor felejtsd el. Jóindulat. Nekem 5 éve van 1.6-osom...Sokat foglalkozom vele,de hű társ,és gyakorlatilag megszégyenít egy új autót olyan állapotban van.

Olasz autó? Igen sz*r. !

De csak akkor ha elhanyagolod és nem törődsz vele.

2012. márc. 5. 23:34
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Előző!

Szerinted a semmitől lett ennyi olasz autó ellenes?!

Van alapja...!

2012. márc. 6. 09:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Valamikor azt is mondták, hogy a BMWk sokat fogyasztanak, most meg mindenki hanyattesik egy 320d vagy akár egy 535d fogyasztásától...

Arra kiváncsi lennék a sok olasz/francia/tökmindegymilyen ellenesből hánynak van tapasztalata azokkal az autókkal, és hány % csak hallott róla. :)

2012. márc. 6. 10:32
 15/18 anonim ***** válasza:
@13 szerinted véletlenül van ennyi idióta ebben az országban? Szerintem nem. Akkor meg milyen alapokról beszélünk, te suttyó?!
2012. márc. 6. 23:03
 16/18 anonim ***** válasza:

"Arra kiváncsi lennék a sok olasz/francia/tökmindegymilyen ellenesből hánynak van tapasztalata azokkal az autókkal, és hány % csak hallott róla. :)"

Édesanyámnak volt 1,5 évig peugeot 206-osa. Alig tudtunk tőle megszabadulni...

Úgyhogy én nem a rossz hírnevük miatt szidom őket!

2012. márc. 7. 09:29
 17/18 anonim ***** válasza:

"Valamikor azt is mondták, hogy a BMWk sokat fogyasztanak, most meg mindenki hanyattesik egy 320d vagy akár egy 535d fogyasztásától..."

Mondjuk attól hanyatt is lehet esni! Bmw 320d e90 átlag: 6-6,5L. Egy akkora dögtől ez röhejesen kevés...

Egyébként a Bmw modern közös nyomócsöves (CR) dízelmotorjának kifejlesztését egy magyar úriembernek Dr Anisits Ferenc-nek köszönhetjük!! /dízelpápa/

[link]

2012. márc. 7. 09:33
 18/18 anonim ***** válasza:

"Édesanyámnak volt 1,5 évig peugeot 206-osa. Alig tudtunk tőle megszabadulni...

Úgyhogy én nem a rossz hírnevük miatt szidom őket!"

Aha, tehát volt egy rossz tapasztalatod egy francia autóval, innentől kezdve az összes francia és olasz autó szar. Értem.

Mi a helyzet azokkal, akik a nepitelet.hu-n szidják a VW-iket, BMW-iket, Mercijeiket? Ha valaki pl kifog egy rossz bömöst (mert hát lássuk be, van jópár széthajtott szar bimmer a hahu-n), szenved vele, aztán nagy nehezen eladja...akkor onnantól kezdve szar az összes német autó?

2012. márc. 7. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!