Fiat Bravo-ról vélemény?
közmondás: Fiat? Fehler in alle teilen...
(fiat? hiba minden részében...)
Van még kérdés az olasz csodával kapcsolatban?
Kedves kérdező!
Sajnos nagyon sok olasz autó ellenes van.
Én nem szoktam fikázni semmit se (főleg amit nem próbáltam)
Fiat Bravo egy olasz gép ugye...Törődést igényel...
Nekem volt 1.2-es is 1.4-es is, és most egy 1.6-osom van.
1.2-est ne vegyél ha rám hallgatsz.-Életveszélyes...1.4-es szar..Sokat fogyaszt szar a futőműve katasztrófa...Főleg ha klímázol...1.6-os és abból is a Klíma nélküli a jó. SX felszereltséggel. Ugyan ez is igényli a törődést, pl: olajcsere 12ezrenként szigorúan...Futómű ellenőrzések...Gyertyacsere 20ezrenként..Elektronikára figyelni kell.Városba ha mész mint a vadállat 9-10 litert felszív a tankból. Ezekkel a dolgokkal ha szeretsz a kocsikkal törődni próbáld ki azt mondom neked.... :) Ha igénytelenebb autóra vágysz akkor felejtsd el. Jóindulat. Nekem 5 éve van 1.6-osom...Sokat foglalkozom vele,de hű társ,és gyakorlatilag megszégyenít egy új autót olyan állapotban van.
Olasz autó? Igen sz*r. !
De csak akkor ha elhanyagolod és nem törődsz vele.
Előző!
Szerinted a semmitől lett ennyi olasz autó ellenes?!
Van alapja...!
Valamikor azt is mondták, hogy a BMWk sokat fogyasztanak, most meg mindenki hanyattesik egy 320d vagy akár egy 535d fogyasztásától...
Arra kiváncsi lennék a sok olasz/francia/tökmindegymilyen ellenesből hánynak van tapasztalata azokkal az autókkal, és hány % csak hallott róla. :)
"Arra kiváncsi lennék a sok olasz/francia/tökmindegymilyen ellenesből hánynak van tapasztalata azokkal az autókkal, és hány % csak hallott róla. :)"
Édesanyámnak volt 1,5 évig peugeot 206-osa. Alig tudtunk tőle megszabadulni...
Úgyhogy én nem a rossz hírnevük miatt szidom őket!
"Valamikor azt is mondták, hogy a BMWk sokat fogyasztanak, most meg mindenki hanyattesik egy 320d vagy akár egy 535d fogyasztásától..."
Mondjuk attól hanyatt is lehet esni! Bmw 320d e90 átlag: 6-6,5L. Egy akkora dögtől ez röhejesen kevés...
Egyébként a Bmw modern közös nyomócsöves (CR) dízelmotorjának kifejlesztését egy magyar úriembernek Dr Anisits Ferenc-nek köszönhetjük!! /dízelpápa/
"Édesanyámnak volt 1,5 évig peugeot 206-osa. Alig tudtunk tőle megszabadulni...
Úgyhogy én nem a rossz hírnevük miatt szidom őket!"
Aha, tehát volt egy rossz tapasztalatod egy francia autóval, innentől kezdve az összes francia és olasz autó szar. Értem.
Mi a helyzet azokkal, akik a nepitelet.hu-n szidják a VW-iket, BMW-iket, Mercijeiket? Ha valaki pl kifog egy rossz bömöst (mert hát lássuk be, van jópár széthajtott szar bimmer a hahu-n), szenved vele, aztán nagy nehezen eladja...akkor onnantól kezdve szar az összes német autó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!