szerintem Budapestre vagy Debrecenre nem biztos, hogy elég, de egy nyugodtabb városba lehet elég.Amúgy neked kell tudnod, de ha csak ideiglenesen kel meg csak arra van pénzed akkor jó lesz az és kész.Én kb 90 lóerő alatt nem vennék kocsit, de én a nagyobb kocsikat preferálom
2012. márc. 18. 18:05
2/11 anonim válasza:
Ha az én autóm rossz,Ómami autóját szoktam vinni. Egy Fiat Seicentó,900 ccm benzines,39 Le. :) 11 éve megvan neki,kb 30000 km mentem már vele. Megy 100 felett is,voltam vele az ország másik felén,vittem vele 2 mázsa kukoricát,egy tévét,3 dagadt embert,3 méteres karnist,stb..
Szal a kényszer vitt rá,de nekem amire kellett teljesen megfelelt.Meg Ómaminak is.
De a kérdésedre válaszolva legalább 75 Lóerő alatt nem szívesen vennék kocsit.
2012. márc. 18. 18:09
3/11 anonim válasza:
Nehéz lesz vele tartani a forgalom ritmusát az biztos:) De ha az van akkor az van egy évig vállalható.
Én 130-140LE alatt nem vennék semmi szín alatt kocsit, bár én a nagyobb kocsikat preferálom.
2012. márc. 18. 18:13
4/11 anonim válasza:
Attól függ milyen autót, jó áttételezésű váltóval a 40 lóerő is elég városba.
Én személy szerint 100alá nem mennék, de inkább 150környéke, ezres Swifttel kezdtem, utána E30 325i, , utána megint ezres Swift, utána E34 525i, elég szar ügy volt mikor a BMW után megszokásból kezdtem előzni a Swifttel, ha egyszer megszokod az erőt a segged alatt utána nem lesz olyan egy gyengébb gép. :)
2012. márc. 18. 18:14
5/11 anonim válasza:
Ha a 40 lóerőt valósan tudja az autó akkor nem lesz semmi baj, ilyen kis súlyt simán megmozgat, a lóerő/súly arány a lényeg, nem pusztán a lóerő, csak nagy sebességgel ne akarj vele menni. Nagy terhelésnek kitett motoroknál szokott előfordulni hogy elég sokat (akár 50%-ot) is veszít a teljesítményéből a motor, ezen nem igazán lehet segíteni csak a motor teljes szétszedésével és felújításával. Egyébként nincs ilyen hogy mi alatt nem vennék, még soha nem próbáltam olyan gyenge autót amire azt mondtam volna hogy alkalmatlan a közlekedésre, a papíron 26 lóerős (valójában 10 és 20 között valahol) szétesőfélben levő Trabanttal is tudtam valamelyest a forgalom tempóját hozni közúton. Előzni nem mertem volna vele, de ha nem sietős autónak veszi az ember akkor megfelel.
2012. márc. 18. 18:17
6/11 anonim válasza:
Higgyétek el,teljesen jó a városban egy kisautó. Ott úgysem számít annyira a lóerő,inkább az hogy fürge. (Persze ki hogy vezeti) Országúton persze nem a legjobb,nem kell vele hatalmas előzésekbe bonyolódni,vagy arra számítani hogy tök lazán letekersz vele egyseggel 200 kilométert,de el lehet vele jutni oda ahova akarsz.
2012. márc. 18. 18:24
7/11 anonim válasza:
Városban szerintem el lehet vele tekeregni, oda elég a 40 ló is. Országútra kicsit sovány, de pár útra jó az.
Nálam nincs teljesítmény alsó határ, mérettől függ mekkora ménes kell az autóba. A mostani 272 LE-s :)
2012. márc. 18. 19:11
8/11 anonim válasza:
Én jelenleg még egy kispoláknak is örülnék... :D
2012. márc. 18. 19:16
9/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen a sok hasznos választ
2012. márc. 18. 19:36
10/11 anonim válasza:
amit leírtál, annak bőven elégnek kell lennie, ha nem vagy autóversenyző, hanem csak egy nyugodt sofőr. Nálam a lóerő függ az autó tömegétől, szóval egy 700 kilós autóba nem kell 150 lóerő, és egy 2 tonnásba 70 lóerő kevés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!