Autóvásárlás előtt állunk. Melyik lenne a legjobb? Dízel vagy benzines?
Te még egy olyan szinten sem vagy kedves kérdező, hogy észrevedd, hogy a legutolsó gázos kérdést én tettem fel, korábban ebben a topicban meg sem szólaltam. Képzelem milyen intelligens és képzett lehetsz.
Felőlem aztán azt veszel amit akarsz, én nem akarok rádtukmálni egy lpg-s autót mivel nekem se kéne, de azért jókat röhögök rajtad, meg a kilométeres egódon.
Az a fajta kis ratyi matyi vagy, aki azt képzeli, hogy mivel többet keres, ő különb a többi embernél, és a pláne benne az, hogy könnyen lehet, hogy olyam emberekkel szemben játszod a janit, akik nálad vagyonosabbak.
Szóval vegyél csak dízelt, vagy benzinest, Mondeot vagy Mazda6-ot, csak egy jó tanácsot fogadj meg az életben: vegyél vissza az arcodból.
Ha annyira rákkeltő lenne nem lehetne használni. Nem szabadul fel egy óriási mennyiség mikor te beröffented a dízel autódat, mennyi üzemanyagot is éget el 100 kilométeren egy átlag dízel autó? 5-6 litert, nyugodtan számolhatunk hogy mennyi fogy el amíg 5 percig alapjáraton megy a motor, talán egy deciliter, annak borzasztó kis százaléka az ami rákkeltő, semmivel sem lesz rosszabb mint egy benzines (ami amúgy szintén nem egészséges), a már említett autógáz mindkettőnél tisztább ha nagyon rugózni akarunk ezen a témán...
Arról nem is beszélve hogy a forgalomban, városban többezer autó közt nem pont a te dízel vasadtól lesz rákos a gyerek, ott a szmog már akkora koncentrációjú hogy egy autó nem oszt nem szoroz. S láss csodát, abban a szmogban mégis képesek életben maradni emberek anélkül hogy rákosak lennének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!