Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlás előtt állunk....

Autóvásárlás előtt állunk. Melyik lenne a legjobb? Dízel vagy benzines?

Figyelt kérdés
Tehát:Honda Accord,Mazda 6,Toyota Avensis Ford Mondeo.Kombi kellene,olyan 2OOO köbcentiméter körül.Évjárat olyan 2oo6-2OO7.Melyik lenne szerintetek ideális választás minden szempontból:megbízhatóság,fenntartás,fogyasztás stb.?Köszi előre is a válaszokat és jó autózást mindenkinek.
2012. márc. 16. 20:34
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
19%
ha ennyire lóvés lennél nem itt kérdezősködnél hanem 1 márkaszervizben...tesztút stb....hagy már abba a kamut..
2012. márc. 17. 13:58
 32/47 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Most már értem az irigykedésed okát....Gondolom,te amikor tesztvezetésen voltál,rögtön tudtad,egy pár km után,hogy mennyire megbízható hosszútávon egy adott autó.S a márkaszerviznél pedig mondták,hogy nézz más márkák után is,mert az övékénél akadnak hibák....Jó lenne még egy kis tapasztalatot,tudást összeszedni neked(nehéz lesz,de próba-szerencse :) ) és utána gyik-ni...
2012. márc. 17. 16:25
 33/47 anonim ***** válasza:
26%
Namivan, mostmár mégis érdekel a gáz? Nem vagy túl magabiztos, pedig az elején nagyon úgy tűnt, hogy a gáz szóba sem jöhet.
2012. márc. 17. 16:26
 34/47 A kérdező kommentje:
Érdekel,csak nem saját részemre.Nekem NEM kell gázos.Remélem nem haragszol,ha további komentálásaidra nem válaszolok...Egyszerűen nem vagy az én szintemen :))
2012. márc. 17. 18:21
 35/47 anonim ***** válasza:

Te még egy olyan szinten sem vagy kedves kérdező, hogy észrevedd, hogy a legutolsó gázos kérdést én tettem fel, korábban ebben a topicban meg sem szólaltam. Képzelem milyen intelligens és képzett lehetsz.

Felőlem aztán azt veszel amit akarsz, én nem akarok rádtukmálni egy lpg-s autót mivel nekem se kéne, de azért jókat röhögök rajtad, meg a kilométeres egódon.

2012. márc. 17. 18:35
 36/47 anonim ***** válasza:

Az a fajta kis ratyi matyi vagy, aki azt képzeli, hogy mivel többet keres, ő különb a többi embernél, és a pláne benne az, hogy könnyen lehet, hogy olyam emberekkel szemben játszod a janit, akik nálad vagyonosabbak.

Szóval vegyél csak dízelt, vagy benzinest, Mondeot vagy Mazda6-ot, csak egy jó tanácsot fogadj meg az életben: vegyél vissza az arcodból.

2012. márc. 17. 18:38
 37/47 anonim ***** válasza:
50%
Mazda 6 benzines. Dízelt csak akkor vegyél, ha nem vagy családos (sokan nem tudják, de nagyon rákkeltő, szóval én a családommal nem szagoltatnám)
2012. márc. 20. 12:54
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Rákkeltő, de szerencsére nem az utastérbe van vezetve a füst:D
2012. márc. 20. 13:22
 39/47 anonim ***** válasza:
Hát nem az utastérbe, de azért mondjuk beindítod az autót, anyuka még elfelejt betenni valamit a csomagtartóba kinyitja beteszi, járó motornál gyerekek kiszállnak-beszállnak, azért nem mindegy, hogy eközben a viszonylag ártalmatlan benzingőzt, vagy a bizonyítottan rákkeltő dízelt (Az amerikai rák társaság szerint a dízel kipufogógáz a világ 7. legrákkeltőbb anyaga) szagolják. Persze lehet dízelt is venni, csak ne csodálkozzunk, ha a gyerek 1-2 évesen leukémiás lesz...
2012. márc. 20. 13:47
 40/47 anonim ***** válasza:

Ha annyira rákkeltő lenne nem lehetne használni. Nem szabadul fel egy óriási mennyiség mikor te beröffented a dízel autódat, mennyi üzemanyagot is éget el 100 kilométeren egy átlag dízel autó? 5-6 litert, nyugodtan számolhatunk hogy mennyi fogy el amíg 5 percig alapjáraton megy a motor, talán egy deciliter, annak borzasztó kis százaléka az ami rákkeltő, semmivel sem lesz rosszabb mint egy benzines (ami amúgy szintén nem egészséges), a már említett autógáz mindkettőnél tisztább ha nagyon rugózni akarunk ezen a témán...

Arról nem is beszélve hogy a forgalomban, városban többezer autó közt nem pont a te dízel vasadtól lesz rákos a gyerek, ott a szmog már akkora koncentrációjú hogy egy autó nem oszt nem szoroz. S láss csodát, abban a szmogban mégis képesek életben maradni emberek anélkül hogy rákosak lennének...

2012. márc. 20. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!