Autóvásárlás előtt állunk. Melyik lenne a legjobb? Dízel vagy benzines?
Figyelt kérdés
Tehát:Honda Accord,Mazda 6,Toyota Avensis Ford Mondeo.Kombi kellene,olyan 2OOO köbcentiméter körül.Évjárat olyan 2oo6-2OO7.Melyik lenne szerintetek ideális választás minden szempontból:megbízhatóság,fenntartás,fogyasztás stb.?Köszi előre is a válaszokat és jó autózást mindenkinek.2012. márc. 16. 20:34
11/47 anonim válasza:
Dízel ebben a kategóriában. A te listádat én még kiegészíteném néhány további típussal is, érdemes megnézni a Peugeot 407-t és az Alfa 159-t, ezeknek ugyan kissebb a csomagtere, de kimagaslóan jó és erős motorjaik vannak. A HDi meg van a Citroen C5-ben is, az nagyobb csomagtérrel rendelkezik, az lenne nálam talán a befutó ebben a kategóriában. Felhívnám még a figyelmedet a Saab 9-5-re, az Opel Vectrára és a Subaru Legacyra is.
12/47 anonim válasza:
helyből vagy olyan hülye mint más nekifutásból..ha nem kell az olcsóbb..
13/47 anonim válasza:
Attól függ mire kéne - én Kia sportage-t vennék a te kritériumaid alapján.
A sajátjaim alapján pedig egy 1.6-os Kia Ceed-et vennék, jártam egy ideig egy ilyennel, nagyon bejött és 7 év gari van rajtuk, ergo annyira megbízhatatlan nem lehet...
14/47 anonim válasza:
Én személy szerint ezek közül a Ford Mondeot ajánlom dízelbe. De még megnézném a helyedben az Opel Vectra C-t meg az Opel Astra H meg a Ford Focus 3-mat mindegyiket kombiba és mindegyiket dízelben. Szerintem sokkal szebbek ezek meg olcsóbbak az alkatrészek.
15/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 21:38 -nak pedig üzenem,hogy elég nagy bátorság így ismeretlenül lehülyézni valakit...Végzettségemmel egyáltalán nem szégyenkezek,gyengébb felfogású nem nagyon akad az én szakmámban.Még az is könnyen megtörténhetik,hogy több iskolám van,mint neked :) De semmi baj,ha neked a gázos autók az ideál megtestesítői,rajta...Csak ne akarj mást is meggyőzni erről.Főleg ne ilyen stílusban.Vagy zavar,hogy megtudom engedni magamnak a drága üzemanyagot?
2012. márc. 16. 21:55
16/47 anonim válasza:
Opel Astra H-ból a kombi egy óriási autó, óriási csomagtérrel, igazi családi autó. 1.7-1.9 dízel a legjobb bele.
17/47 anonim válasza:
felvágsz itt az végzettségeddel..az intelligenciát és jó neveltséget nem tanítják sehol
18/47 A kérdező kommentje:
Jól van,igazad van.Furikázz a tákolt gázos autóddal....Inteligensen...Fillérezz.Ha olyan okos lennél,hidd el,hogy nem érdekelne ennyire a spórlás.Mert az inteligenciádnak megfelelő fizetést kapod és abból meg tudod vásárolni a benzint.Gondolom következő tanácsod ilyen sportlégszűrő vagy chipptuning...Mert ilyenekkel O,OOO2%-kal csökken a GÁZfogyasztás.. :)) A többieknek pedig köszönöm a válaszokat,jó tanácsok jöhetnek még,esetleg ötletek.
2012. márc. 16. 23:07
19/47 anonim válasza:
FORD MONDEO 2006 2.2 TDCI 155ps 400Nm
Már megvan 3 éve,rámentem 90 ezret.Csak kopóalkatrészeket cseréltem raja.A fogyastásom 5,5-6,2 liter között mozog.Nagyon meg vagyok vele elégedve.Kategóriája legtágasabb belső tere van.
Szerintem az egyik legjobb választás lenne neked egy ilyen autó.Nagyon jó kocsi a mondeo ezzel a motorral.
20/47 anonim válasza:
Nincs 0 (nulla) a billentyűdön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!