Mi a helyzet akkor, ha valaki beszorítja az autóm parkolásnál?
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 19:57
1/10 anonim válasza:
Így jártál. Lehet k*rvaanyázni, mást nem igazán tudsz tenni. Bár én ilyenkor le szoktam engedni a levegőt a kerekekből bosszúból, dehát attól nekem nem lesz jobb...
2/10 anonim válasza:
Apránként kiügyeskeded magad, sűrű k..a anyázások közepette.
3/10 anonim válasza:
ha sehogy se tudsz kiállni akkor a közterület felügyelő elviszi sztem ha szólsz neki
4/10 anonim válasza:
Nekem a swiftembe a régi csipogó (duda) helyett van 2 krómkürt!! Multkor velem is volt ilyen, bement vásárolni a Spar-ba és 2.nak megállt mellettem. Tudtam hogy a Spar-ba van de azért kipróbáltam a kürtöt. Addig dudáltam amíg ki nem jött!! Utána a fél gumit lecsikorgattam úgy indultam. Kb a fél kerület nézett!!
6/10 anonim válasza:
Szerintem finoman meg is lehet karcolni az autót..Ettől talán magábaszáll,hogy ilyet többet nem kéne!!És persze ku...a anyázás!!
7/10 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele, ra valaki ezentúl rámparkol, szépen lefotózom, utána kijárok, ahogy tudok, nemérdekel...
2009. jún. 14. 08:00
8/10 anonim válasza:
Én is jártam így!
Beálltam a parkolóba (merőlegesen az úttal), mire visszamentem állt mögöttem egy autó (párhuzamosan az úttal, mintha padka mellett parkolna)!
Mondom királyság... sietek, erre ez mögém áll!
Elszívtam két cigit, tulaj sehol, ekkor elegem lett és kihasználva a 2 literes audi100 erejét és a vonóhorgot szépen kitolattam, a másik autót áttolva az út másik oldalára! A vonóhorognak köszönhetően az enyémnek semmi baja nem lett, az övé (Golf 3)... háááát! B oszlop, küszöb, mindkét ajtó...
Lehet paraszt dolog volt, de az ilyen megérdemli!
9/10 A kérdező kommentje:
Legközelebb én is így fogok csinálni! :-)
2009. jún. 16. 08:39
10/10 anonim válasza:
Hát azért szétba.szni más autóját nem túl tisztességes dolog! Ha a tiedet karcolják szét akkor biztos te is boldog leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!