Benzinszag, gázolajszag; benzinfüst, dízelkorom szag, ki melyiket bírja? :D
Figyelt kérdés
Én a korom kivételével az összesnek bírom az illatát (szagát), ez betegség ?2012. márc. 16. 12:50
11/21 anonim válasza:
gyerekek nem jol mondjátok.1 pálinka 2 benzin/gázolaj/3 a nő illata /és egy kis fü/
12/21 anonim válasza:
A 2 ütem illata :) Mikor kinézek Kecsóringre egyből megcsap, ha vannak fent épp 2T gépek :) A jó kis Castrol, Repsol illatnál nincs is jobb :)
No meg persze a 2 ütemű trabi illata.
13/21 anonim válasza:
nem nem, Pálinka illat, benzin illat, gázolaj illat, nő illat, fű illat, hányás illat.......Ez a valódi sorrend
15/21 anonim válasza:
13-as jol mondja.komolyra forditva gyerekkoromban a haverokkal megőrültünk ha egy trabi vagy wartburg huzott el mellettünk,de mióta megvettem az elsö wartburgomat/az asszony a portárol is ki akart üzni vele/azóta allergiás vagyok a 2 ütemüre
16/21 anonim válasza:
Benzin illatát és ízét is szeretem. A szaga eleinte kissé édeskés, jellegzetesen aromás finom. Hosszabb távon és közelebbről szagolva annak is higító szaga van. Az íze csípős és fanyar, de jól :D
Ikarus szagát énis bírom.
17/21 anonim válasza:
én a gőzmozdonyfüstre szavazom... :)
19/21 anonim válasza:
A benzinszagot bírom, viszont a modern dízelek bűzétől hányingerem van..
20/21 anonim válasza:
Hányás illat? Ki az az elmebeteg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!