Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW TRANSPORTER vagy MERCEDES...

VW TRANSPORTER vagy MERCEDES VITO?

Figyelt kérdés
Az erdekelne, hogy aki esetleg dolgozott veluk meiket ajanlana es miert?meik a megbizhatobb?igenytlelenbb?tartosabb? stb.. elore is koszonom a hasznos valaszokat!

2012. márc. 14. 21:57
 1/6 anonim válasza:
Egyértelmü hogy "VITO" ha az igény eseten gondolkodsz akkor a transporter de mind ez évjárat függö : D
2012. márc. 14. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Vito!

Sokkal minőségibb, kényelmesebb mint a transporter.

A motorja is szebben jár. A vw hangja pedig inkább a traktorra hasonlít.

http://www.youtube.com/watch?v=kLthWWXlovc&feature=related

2012. márc. 14. 22:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Ertem, hat kinezetre nekem is a VITO tetszik, de inkabb a fenntarthatosagon lenne a lenyeg es a minnel olcsobb fenntartas, amugy en Erdelyi vagy es itt az arany 85-15%, a Transporter javara Hiacet lattam eddig vagy 2t osszesen, de szerintem ennyi kulonbseg nincs a 2 marka kozt...
2012. márc. 14. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Tranyót ajánlanám inkább, szebb meg jobb a Vito,talán kényelmesebb is, de nagyobb a szervízigénye és képes eléggé érdekes hibákat produkálni.
2012. márc. 14. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha jól karbantartott Transportert sikerül kifognod,és nem bánsz vele barbár módon,egy végtelenül igénytelen és olcsón fenntartható megbízható autót kapsz. A Vito persze jobb,de kényes dolgai vannak,és javítás nem olcsó.

Úgyhogy Volkswagen.

2012. márc. 15. 06:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha cuccokat pakolsz bele, igénytelenül ütni vágni akarod, akkor transporter.

Tényleg mindent kibír ha megadod neki a minimális karbantartást.

A vito inkább túrakisbusz, vagy családiautó.

2012. márc. 15. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!